SID Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Dobry den,mam Škodu Superb 2.5 diesel automat a je v plné výbavě.Měl jsem potopu v autě a odešla komfortní jednotka.Tak jsem si opsal císlo a objednal na int.obchodě kde byla napsána jako Konf.jednotka na Superba a Octavii nejlevnější za 1200kč.Kdyz se zadělala tak jsem treba zavrel dveře ale sam se mi odemkl kufr a ještě mi tam neco neladilo.Prodavaj kom.jednotku na netu za 2500kč a maj tam napsaný ze je to na Superba o Oktavii nic nepíšou.Myslíte že je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fišar Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Zdravím, v sobotu jsem asi víckrát zmáčkl dálkáč od centrálu a teď se nemůžu dostat do auta... Mám supa 2.5, všechny zámky zaslepený a zámek na kufru se nedá otevřít(asi zatuhl) myslel jsem, že by to mohly být vybité baterky, tak jsem vyměnil v obou klíčích a nic, pak jsem si říkal, že zkusím nabít akumulátor(přes startér), už nabíjím dlouho a pořád nic. Chtěl jsem se zeptat, jak se projeví, když odejde komfortní jednotka? Nebo jestli máte někdo nějaký tipy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tak to je pořádná smůla :-). Snad ti někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Do kufru se dostaneš. Mě to taky nešlo. Jen to něčím prostříkat a ono to povolí. Pak jen prolézt otvorem pro lyže a otevřít dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 ty vole Libore to mi neříkej žes prolezl otvorem pro lyže.Asi jsi měl nějakého helfra že?Já bych se tam šprajcnul už i hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Já tam samozřejmě nelezl. Na to nemám postavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ahojte, sháním tuto komfortku viz foto. Ta co je na fotce normálně funguje, ale nefunguje tam zapojení pro rozvícení interiéru a ledek v zrcátku. Jinak ledky a interiér svítí. Kde se dá taková komfortka sehnat? Už jsem googlil ale nenašel jsem přesně tento typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 (editace) Ahoj tato komfortka (799B) je u supa uplnym standartem. I nejaky o1 po faceliftu v eleganci ju maji. Zajdi na vrakac a muzes si vybirat Editováno: 20. Září 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Jo ale prej ještě mají sedět ty čísla co jsou pod tím hlavním číslem právě. Ale dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Jo sefe tak to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Nemyslim si, ze by ty cisla dole byly nejak dulezite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Jak rika mistr nade mnou, taky jsem ty cisla dole nikdy neresil.. ale nechtel bych abys koupil komfortku ktera ti nepojede a pak si byl nastvanej. Ale fakt vzdy vse fungovalo. Ted je stejna z phy za 500 a to stoji za vyzkouseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 (editace) Bude se muset nakodovat klíč, aby fungoval dálkáč,ne? Neviděl bych to úplně tak jednoduše... Ale vyzkoušeno nemám a zajímá mě to, tak dej pak vědět Pokud Ti nefachčí jen osvětlení, spíná to v té komfortce relé. Pokud je v háji jen to, tak by stálo za to ho přepájet Editováno: 21. Září 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 jasně že bude, ale to uděláš i vaginou v přístrojové desce, popř. v servisech za to chtějí 500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Na sraze Vám to podrobně vysvětlím, možem to aj rozdělat když na to bude nálada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Jo jo, to by šlo, bude se tam měnit motor 2,8 za 3,6, tak snad bude čas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) Čau kluci. mám takový problém, nachcalo mi do auta (Superb I 2,5 TDI) , tak jsem byl u elektrikáře, vše opravil, vyzkoušel, ale říkal že nekdo odstranil tu krabičku od komfortky. že ty kabely tam jsou jen tak. ja se moc do toho nerozumím, tak by se chtel informovat, jakou tu krabičku koupit, popřípadě kde. mohli by ste mi prosím někdo poradit? díky moc. Editováno: 22. Listopad 2017, autor: Luky2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Zdravím, mam problem s autom a potreboval by som radu ... Mam 1.9tdi 96kw rok 2003 a pred nejakym časom mi prestalo fungovať vyhrievanie vonkajšieho späťaku na šoferovej strane + ak zamknem alebo odomknem auto na DO tak šoferove dvere vobec nereaguju ... Myslite že to bude komfortkou? Ďakujem za každu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 V 22. 11. 2017 na 17:51, Luky2 napsal: Čau kluci. mám takový problém, nachcalo mi do auta (Superb I 2,5 TDI) , tak jsem byl u elektrikáře, vše opravil, vyzkoušel, ale říkal že nekdo odstranil tu krabičku od komfortky. že ty kabely tam jsou jen tak. ja se moc do toho nerozumím, tak by se chtel informovat, jakou tu krabičku koupit, popřípadě kde. mohli by ste mi prosím někdo poradit? díky moc. Komfortka je uložena v takej "krabičke" asi preto aby sa tam nedostala voda ... Na vrakovisku ju budu mať si myslim .. Ak najdeš superb na ND tak to hneď uvidiš čo ti chýba .. Popripade ti ju možem sfotiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 před 3 minutami, Ondrej1993 napsal: Komfortka je uložena v takej "krabičke" asi preto aby sa tam nedostala voda ... Na vrakovisku ju budu mať si myslim .. Ak najdeš superb na ND tak to hneď uvidiš čo ti chýba .. Popripade ti ju možem sfotiť Super, mohol by si mi to prosím odfotit jak to vypadá? Elektrikár mi povedal ze ked to donesem ze mi to tam namontuje. diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Jasne odfotim .. A zajtra sem pridam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Našiel som obrazok aj na nete ... Myslim že to je tato "krabička" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 V 16. 1. 2018 na 20:00, Ondrej1993 napsal: Našiel som obrazok aj na nete ... Myslim že to je tato "krabička" díky moc! a ked tam ta krabicka nieje, jak zistim aku mam hladat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 To je box na komfortku a u Superba I tam vždy je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 před 19 minutami, Luky2 napsal: díky moc! a ked tam ta krabicka nieje, jak zistim aku mam hladat? Skus na vrakovisku ... Alebo ak najdem niečo na internete tak ti sem dam link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.