monster13 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 zdravim, stala sa mi taka vec, idem si na aute uplne pohode, pred odbockou som vyhodil rychlost, ako som za nu presiel zaradil 3ku,pridal plyn a vtom mi to zacalo skapinat, stiahlo pristrojovku aj svetla, az uplne skapalo,zastavil som skusal nastartovat,parx a nic, starter tocilo, ale nechytil, tak som ho odtiahol...rano som prisiel do auta, skusil nastartovat a chytila na prvy sup...urobila to zatial len raz a bol by som nerad, keby ma to znova niekde necha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Nezatočil jsi náhodou doprava. nevím proč,ale mně něco podobného dělala taky.podívej se na vysokonapětové trafo,praskliny,kontakty, je tota černá krabička nad motorem. Ahoj Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.