Publikováno Únor 21, 201213 r Zdar všem. Kde krom orig. dílů sehnat interiérové lišty - dekor dřevo? Jedno jestli sadu, nebo jednotlivě, středový rámeček taky neřeším. Zajímal by mě i postup jak je vyměnit. Eventuelně by mohl někdo s ETKOU hodit čísla dílů. Předem díky.
Únor 21, 201213 r Zdar postup sa tu už riešil... http://forum.skodahome.cz/topic/114550-vymena-listy-na-tapacirungu/ http://forum.skodahome.cz/topic/114343-demontaz-listy/ Neviem či lišty/dekor v dreve niekde zoženieš,ja som to daval do carbon 3M folie nie je to tak dávno tak viem o čom to je...Tapacírung musí dole... tu máš odkaz,že ex. 3M folia v dreve-dá sa to riešit stejným sposobom,ako som to riešil ja... http://www.gjkstyling.pl/en/folie-3m-z-serii-di-noc/25-carbon-czarny-ca-421.html Určite kupiš foliu aj v CZ,alebo ti ju objednajú... Ak si trochu zručný zvladneš to aj sám,ale je to prplačka Dnes už wrapujú kdekolvek-daj si to spravit dajú ti do dreva čo budeš chciet a určite maju vzorkovník farieb atd. príklad ako to funguje...
Únor 24, 201213 r Autor Díky za info. Myslel jsem že se to dá jen nějak vycvaknout, s tou fólií to je asi jednodušší. Zajímalo by mě jak ta fólie vypadá po delší době, jestli to vlivem slunce nebledne, neodlepuje se...
Únor 24, 201213 r Ahojda, kde jsi prosim sehnal tu vizualizaci O2 ? Po treboval bych si taky udelat podobny navrh, jak by to vypadalo v jine barve ... Diky moc ... DD PS : JInak ve dreve to vypada pekne ... Jde ta folie strhnout ?
Únor 24, 201213 r No lišty pre lepšiu inštaláciu folie budeš musiet demontovat,tam kde to robia ti to spravia a nebude to také drahé - myslím... Ja to mám v celom aute a som spokojný...Našiel som ti pár bodov výhod tejto folie... 3M fólie DI-NOC™ Dekorační fólie 3M™ DI-NOC™ představují nový způsob pro sdělení vašeho poselství pomocí vnitřních a venkovních grafik určených jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Společnost 3M úzce spolupracuje s návrháři a architekty a sleduje nejnovější světové designerské trendy. Proč používat dekorační fólie 3M™ DI-NOC™? Klíčové vlastnosti 3M fólie: Vysoce kvalitní, samolepící fólie s technologií 3M™ Comply™ Nízká hmotnost fólie Široká řada vzorů s povrchovou texturou - na pohled i na omak podobnou přírodním materiálům Vhodné jak pro vnitřní, tak i venkovní použití Lze aplikovat na celou řadu podkladů, včetně složitě zakřivených tvarů Odolné proti oděru, nárazu, poškrábání a rozpouštědlům Se zárukou 12 let pro vnitřní použití a až 5 let pro venkovní použití Výhody 3M fólie: Snadná aplikace přímo na místě bez nutnosti omezit provoz (bez prachu, kouře, nepříjemností či hluku) Snadné zacházení Renovace za výrazně nižší cenu než u pravého materiálu Nevyžaduje odstranění existujícího podkladu a přináší neomezenou kreativitu, flexibilitu a architektonickou volnost Snadno se udržuje Ověřené vlastnosti Myslím že píšu o všetkom čo potrebuješ vediet 12r. na interier to už auto asi aj predáš
Únor 24, 201213 r JO jeste panove, optavdu na tydverni listy, kdyz budu chtit dat foli, musi ven ? Na tom videu ta pani dela vse bez problemu na aute, ty listy by snad take mohly jit ne ? Diky
Únor 24, 201213 r No lišty pre lepšiu inštaláciu folie budeš musiet demontovat,tam kde to robia ti to spravia a nebude to také drahé - myslím... Ja to mám v celom aute a som spokojný...Našiel som ti pár bodov výhod tejto folie... 3M fólie DI-NOC™ Dekorační fólie 3M™ DI-NOC™ představují nový způsob pro sdělení vašeho poselství pomocí vnitřních a venkovních grafik určených jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Společnost 3M úzce spolupracuje s návrháři a architekty a sleduje nejnovější světové designerské trendy. Proč používat dekorační fólie 3M™ DI-NOC™? Klíčové vlastnosti 3M fólie: Vysoce kvalitní, samolepící fólie s technologií 3M™ Comply™ Nízká hmotnost fólie Široká řada vzorů s povrchovou texturou - na pohled i na omak podobnou přírodním materiálům Vhodné jak pro vnitřní, tak i venkovní použití Lze aplikovat na celou řadu podkladů, včetně složitě zakřivených tvarů Odolné proti oděru, nárazu, poškrábání a rozpouštědlům Se zárukou 12 let pro vnitřní použití a až 5 let pro venkovní použití Výhody 3M fólie: Snadná aplikace přímo na místě bez nutnosti omezit provoz (bez prachu, kouře, nepříjemností či hluku) Snadné zacházení Renovace za výrazně nižší cenu než u pravého materiálu Nevyžaduje odstranění existujícího podkladu a přináší neomezenou kreativitu, flexibilitu a architektonickou volnost Snadno se udržuje Ověřené vlastnosti Myslím že píšu o všetkom čo potrebuješ vediet 12r. na interier to už auto asi aj predáš No lišty pre lepšiu inštaláciu folie budeš musiet demontovat,tam kde to robia ti to spravia a nebude to také drahé - myslím... Ja to mám v celom aute a som spokojný...Našiel som ti pár bodov výhod tejto folie... 3M fólie DI-NOC™ Dekorační fólie 3M™ DI-NOC™ představují nový způsob pro sdělení vašeho poselství pomocí vnitřních a venkovních grafik určených jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Společnost 3M úzce spolupracuje s návrháři a architekty a sleduje nejnovější světové designerské trendy. Proč používat dekorační fólie 3M™ DI-NOC™? Klíčové vlastnosti 3M fólie: Vysoce kvalitní, samolepící fólie s technologií 3M™ Comply™ Nízká hmotnost fólie Široká řada vzorů s povrchovou texturou - na pohled i na omak podobnou přírodním materiálům Vhodné jak pro vnitřní, tak i venkovní použití Lze aplikovat na celou řadu podkladů, včetně složitě zakřivených tvarů Odolné proti oděru, nárazu, poškrábání a rozpouštědlům Se zárukou 12 let pro vnitřní použití a až 5 let pro venkovní použití Výhody 3M fólie: Snadná aplikace přímo na místě bez nutnosti omezit provoz (bez prachu, kouře, nepříjemností či hluku) Snadné zacházení Renovace za výrazně nižší cenu než u pravého materiálu Nevyžaduje odstranění existujícího podkladu a přináší neomezenou kreativitu, flexibilitu a architektonickou volnost Snadno se udržuje Ověřené vlastnosti Myslím že píšu o všetkom čo potrebuješ vediet 12r. na interier to už auto asi aj predáš Dej tady nějáké fotky interiéru,jak to máš udělané
Únor 25, 201213 r Autor Ahojda, kde jsi prosim sehnal tu vizualizaci O2 ? Po treboval bych si taky udelat podobny navrh, jak by to vypadalo v jine barve ... Diky moc ... DD PS : JInak ve dreve to vypada pekne ... Jde ta folie strhnout ? To je z webu Škoda - 3d konfigurátoru. Jsem zatím nenašel kde by to tady kolem dělali, ale taky jsem nějak moc dlouho nehledal. Mám tam takové ty škodovácké jakoby karbon lišty a všichni mi říkají ať to nechám. Problém je, že v černém interiéru se mi to zdá nevýrazné... ještě uvidím...
Únor 25, 201213 r Ja som to demotoval,pretože som to podliepal až na zadnú stranu lišty... Odkial si ja sa ti pozriem kde to robia...Myslím,že záleží aká je lišta a podla toho sa rieši demontáž Octa. to má iné ako ostatné autá...Snád som to aj niekde čital,že lepšie to je demontovat...Profíci ti to možno nalepia rovno na tapaci-neviem Dávam foto.ešte dnes nafotím viac a vložím to sem... Upraveno Únor 26, 201213 r od gargamel01lc
Únor 26, 201213 r Ja som to demotoval,pretože som to podliepal až na zadnú stranu lišty... Odkial si ja sa ti pozriem kde to robia...Myslím,že záleží aká je lišta a podla toho sa rieši demontáž Octa. to má iné ako ostatné autá...Snád som to aj niekde čital,že lepšie to je demontovat...Profíci ti to možno nalepia rovno na tapaci-neviem Dávam foto.ešte dnes nafotím viac a vložím to sem... jak si resil ty madla? Potrebuju tam neco dat,mam je zervany...
Únor 26, 201213 r Madla sú hračka,okrem toho u šoféra-dajú sa dat lahko dole a ešte lahšie sa lepí tá folia...Ja som ich nemal pogumované,takže očistenie liehom-teplovzduška-3M čierna carbon folia+trochu zručnosti a máš to za den hotové...PS ak nechceš carbon,tak predávajú taktiež čiernu matnú a akú len chceš a dokážeš si predstavit.. (carbon,hadia koža,lesklé/matné folie všetky možné farby a kombinácie-naozaj na čo si spomenieš...)
Únor 28, 201213 r Borci kdyby někdo sháněl folii ve dřevě tak jsem našel jedinou firmu na Slovensku. Jsou extrémně rychlý, platba přes PayPal a dobrá cena. Prodávaj i úplně malý kousky. www.prevlekyaut.sk
Duben 4, 201213 r neměli by ste to víc fotek pro inspiraci? carbonu je hodně... ale nemá někdo něco jinýho? já přemýšlím na černou lesklou...
Duben 5, 201213 r zrovna před 14 dny jsem si hluboce leskle černou nalakoval komplet středový panel, vše ostatní však ještě chybí - pokud chceš 100% povrch bez vrypů a pomerančového efektu, práce si vyžádá hodně času... Upraveno Duben 5, 201213 r od _Denis_
Duben 7, 201213 r i toto tady na fóru někdo dělal - nebylo to špatné, k vysokému lesku to však mělo daleko a navíc měla strukturu podkladu - plastová struktura.. Čili jako celek nic moc
Duben 7, 201213 r zdravim, taky se přidam se zkušenosti. Nedavno jsem přes aukro koupil carbonovou folii 3D se samolepkou 3M a naprosta spokojenost. Pořídil jsem nějakých 152x180 cm za nějakych 500 kč i s poštovnym. Dal sem se doma hned do prace a oblebil radio, popelník a řadičku. Ještě něco budu dodělávat ale no. Jinak musim říct, že instalace toho je jednoducha a dobře to drží. několikrát to lze i odlepit a znovu nalepit a drží to pořád... Pokud někdo uvažuje do budoucna, můžu jen doporučit.
Duben 14, 201213 r Pokud to někoho zajímá, dnes jsem lakoval lištu před spolujezdcem - přidávám foto, zítra putuje do auta a spolu se středovým panelem to bude další část v leskle černé. Zbytek interiéru stále čeká.
Duben 22, 201213 r Ahojda, jaky byl postup? Zaklad na plasty, vybrousit, a pak barva ? Mas to pekne ...
Duben 23, 201213 r děkuji Postup pro běžné, neošetřené plasty je základ na plasty, plnič - poté zbrousit (pro nastříknuté interiérové lišty toto nedělám), poté několik průběžně broušených vrstev černého lesku a nakonec několik průběžně broušených vrstev bezbarvého laku. Jakmile je vše hotovo, povrch znovu zbrousím a následně přeleštím - vznikne dokonalý povrch bez pomeranče a dalších nedokonalostí s dostatečnou hloubkou laku Upraveno Duben 23, 201213 r od _Denis_
Duben 24, 201213 r Diky za info, tak nejak si to predstavuji ... nicmene ja to budu strikat cernou metlou 9910, takze neco vynecham, pomeranc bude stejne
Duben 24, 201213 r Pokud chceš, aby to nějak vypadalo, metalízou NIKDY nelakuj. Lak vypadá slitě a nepřesně i v případě, že je povedený. Navíc budeš-li mít pomeranč, lišty nebudou vůbec hezké
Duben 25, 201213 r jednu rychlou fotku jsem hodil do mého nově založeného tématu: Jak je z fotky patrné, interiér ještě zdaleka není hotov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.