bajdik1... Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Kluuuci, ted o vikendu jsem byl na vatbe kolegy z prace .. Ofaborkoval jsem si fabinku pentlema a jednu jsem dal i napric zadnim oknem .. Jenze prselo a potreboval jsem setrit zadni sklo,ale ejhle .. Sterac se zasekl o tu pently a uz jsem s nim nehnul .. I po uvolneni nenastala zadna zmena .. Ted je ten srterac naprosto bez zivota .. Nereaguje na zadny pohyb packy .. Muzete mi nekdo poradit,co se vlastne stalo .. ?? A jak zase obnovit funkci .. ?? Diky moc za rady .. P.S. Se steracem nejde hnout ani rukou .. Proste se nehne vubec .. Silou jsem to nechtel pokouset .. Jeste doplnim,ze se mi zasekl v leve poloze cili na leve strane okna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 nejde hnout, protoze nehnes motorkem skrz prevod. tohle bude urcite pojistka ( je tam prave pro pripad zamrznuti, pac by se spalilo vinuti motoru ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 no ještě rádo praská nějaké plastové ozubené kolečko v převodu (hlavně při přimrznutí stěrače) ale vzhledem k tomu že tím nejde hnout ani rukou řekl bych také pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 a ked sa pri pohybe zasekava- nezotre plynule ale zastavi sa na jednom mieste a potom pokracuje, je vadny cely motor alebo sa to da nejak vycistit,premazat alebo co s tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Bojím se, že se to mění jen jako celek... Stačí zavolat do jakého koli škoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 bajdik1: Pojistka na 99,9999999% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zadní stěrač se bohužel mění jenom jako celek, mě se protáčela osička ostřikovače, takže to stříkalo zároveň se stěračem a ne nahoru a měnili celé za 5tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Dekuji vsem ... Verim,ze to bude pojistka,dnes vymenim auvidime .. Jeste jednou diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zadní stěrač se bohužel mění jenom jako celek, mě se protáčela osička ostřikovače, takže to stříkalo zároveň se stěračem a ne nahoru a měnili celé za 5tis. Hustá cena Mě letos při roční prohlídce našli závadu taky v uvolněné trysce ostřikovače (také se točila spolu se stěračem), to ani nemuseli hledat, to se mě rovnou mohli zeptat a doporučili mi objednat se na výměnu. Tak jsem jim poděkoval a řekl, že zadní stěrač nepotřebuju No teď když vidím tu cenu tak zjišťuju, že ho opravdu nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Na kombiku se mi stalo to, že když se zapnul zadní stěrač a člověk ho potřeboval vypnout, běžel dál. Třeba i 20 km. V servisu mi řekli že se musí komplet vyměnit. Doma po rozebrání se zjistilo, že funkci dojezdu je vykonávána pomocí "kontaktů". Je tam plastové kolo s měděným mezikružím. To mezikruží je v jednom místě přerušené. Jezdec, který jede po mědi a dojede na to přerušení (není kontakt) způsobí zastavení stěrače. Hlavní příčina byla ta, že jezdec postupně natahal částečky mědi na to nevodivé místo a "kruh se uzavřel" Proto stěrač jezdil pořád dokola. Cena nového motorku měla být cca. 4000,- !!! hodina práce = ušetřených 4.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 takze nakonec to byla opravdu pojistka .. dekuji vsem za rady .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Prosím o radu, Nefunguje mi zadní stěrač. Při sepnutí páčkou setřel pouze o kousek a dál nic, ani se nehne. Určitě nebyl při setření přimrzlý, pojistky jsou také v pořádku a ostřikovače zadní skla jdou. Měl jste někdo podobný problém? Jde o Fabii 1,4 TDI combi Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) je dobre nasadeny na tisichrane? nie je nahodou povoleny? oska sa toci? zhod plast a nameraj na konektore ci mas napatie. Editováno: 4. leden 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Utažené to je v pohodě, ten plast sem chtěl stáhnout, ale hrozně se to brání, nerad bych ho urval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no tak najlepsie je nechat to zohriat v nejakej garazi, nech nie je ten plast taky nachylny na prasknutie. predsa je len dost velky. no tak ked je dobre nasadena aj utiahnuty, tak len namerat aby si vylucil poruchu motoru alebo ci ti don ide stava. urcite sa to da namerat pred prechodkou do piatych dveri. ked ti nepojde stava tam tak nemusdis trhat ten plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 To mě nenapadlo měřit to tam. Já to totiž beru podle mé octavie a tam ten plast jde totiž celkem v pohodě dolů. No musím počkat až ta moje dorazí z práce :-) Jen doufám, že neodešel motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) vsetko sa da zohnat na vrakaci. tu ten plast ide tiez v lete v pohode dolu, ale v zime su tie plasty krehke a lietaju tie nozicky jedna radost. Editováno: 4. leden 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Skontroluj poistku na stierac. Voda strieka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) hned prvy prispevok, ze poistky su v poriadku a aj ostrikovace zadniho skla jdou. a na combi je ostrekovac hore v brzdovom svetle, tak to tam nemohlo odhnit. Editováno: 4. leden 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Prehliadol som ze voda strieka a poistky su O.K.. Skontroloval bi som prechodku medzi karoseriou a 5. dverami. Ci nie su tam nahodou zlomene -odhnite kable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 aj ja. hehe inak out of scope, prochy vsetko dobre do noveho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 cartmanko. Vsetko dobre aj tebe v roku 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Já si myslím že kabeláží to nebude, protože by to trochu nejdřív blblo, jako avizovalo by to dopředu. Ještě mě napadlo, že by to mohl být doběhový kontakt v motůrku, když se to spustilo a nedoběhlo, ale to bez proměření vyloučit nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no ak vylucis kable zostane ti motor, vcera som ho akurat mal v ruke ale na kratku. takze na kombi neviem ci sa da porozoberat. no ale rozhodne to pomeraj popripade over ci sa motor nahodou netoci dalej a ci nestoji len ramienko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.