zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 bohužel se na to nedostanu dřív jak o víkendu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 to snad prezijes, ved to nie je predny... daj vediet ako si dopadol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jasně, jakmile stím pohnu, tak napíšu. Zatím díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Mám taky kombíka a tohle byla hned první závada, kterou jsem řešil - asi půl roku po odjezdu ze salůnu, mimochodem. Bylo to zcela jednoduché, stačilo vypojit konektor z motorku stěrače, úzkou pinzetou zmáčknout ty piny (samičky) v konektoru - byly nějaké moc rozevřené a od té doby již 7 roků OK. Blblo to přesně jak popisuješ. Jestli to mělo špatný kontakt, tak to při větší zátěži mohlo zajiskřit a teď je tam vrstva oxidů, které celkem spolehlivě izolují. Taky si vzpomínám, že nás bylo víc se stejným problémem. Samozřejmě nejprve musíš odervat ten krycí černý plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Mám taky kombíka a tohle byla hned první závada, kterou jsem řešil - asi půl roku po odjezdu ze salůnu, mimochodem. Bylo to zcela jednoduché, stačilo vypojit konektor z motorku stěrače, úzkou pinzetou zmáčknout ty piny (samičky) v konektoru - byly nějaké moc rozevřené a od té doby již 7 roků OK. Blblo to přesně jak popisuješ. Jestli to mělo špatný kontakt, tak to při větší zátěži mohlo zajiskřit a teď je tam vrstva oxidů, které celkem spolehlivě izolují. Taky si vzpomínám, že nás bylo víc se stejným problémem. Samozřejmě nejprve musíš odervat ten krycí černý plast. Tak jsem měl o víkendu konečně čas a rozebrat to. Naprosto stejná závada jako u Tebe. Tak snad to už bude O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) Tak jsem měl o víkendu konečně čas a rozebrat to.Naprosto stejná závada jako u Tebe. Tak snad to už bude O.K. zdar, mám taky problém se zadním stíračem....voda stříká, ale stírač se ani nehne... je mi divný, že nikde pod palubkou, anií necvaká relátko?! Jinak, můžete mi poradit, jak se dostanu k tomu motorku, zadního stěrače?Abych ten deklík hned nazničil... je to tam jen namáčklé? nebo drží i na šroubech? mám v garáži docela šero a je to špatně vidět....díky všem za info Editováno: 14. Únor 2010, autor: jardadzegr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 v HB drží na 3 šroubek + musíš sundat stěrač z tisícihranu.. pak odpojit hadičku ostřikovače a konektor.. v kombajnu to bude podobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 v HB drží na 3 šroubek + musíš sundat stěrač z tisícihranu.. pak odpojit hadičku ostřikovače a konektor.. v kombajnu to bude podobné... Já nepotřebuju sundat motor(zatím), stači se jen dostat pod ten tapec a okouknout konektor... Je jen nacvakenej??? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Já nepotřebuju sundat motor(zatím), stači se jen dostat pod ten tapec a okouknout konektor...Je jen nacvakenej??? dík Ha, povedlo se...Byl opravdu problem jen v konektoru motorku... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeB Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 No jo lidi jenže já mám stejný problém, stěrač nestírá, voda z odstřikovače jde. Původně byla prasklá pojistka tak nešlo ani jedno ale po výměně jde jen ten odstřik. Proměřoval jsem to a do motorku nejde šťáva, poradí mi někdo kde hledat závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 setkal jsem se již u dvou aut se zlámanou instalací v přechodu z kastle do 5-tých dveří, je to pod tím gumovým kolenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Zdravim ma niekto schemu zadneho stueraca ? prestal fungovat nejde do neho napatie ,poistky su 3 a vsetky dobre . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ahoj schéma nemám,ale mrkni na kabely v průchodce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 tie su v poriadku meral som ich zo svorkovnice co je nalavo hned vedla navyjania pasu . Potreboval by som namerat z prepinaca stieracov ci ide napatie pripadne ked by niekto vedel kde je dalsia svorkovnica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Tak nakoniec bol zly motorcek stieracov meral som to este raz a bolo tam napatie . Motorcek som rozobral bola zadreta hlavna hriadel premazal a poskladal a fici dalej este som musel polepit vsetky tri drziaky boli polamane to som mal ako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.