Publikováno Únor 25, 201213 r Zdravim pánové a dámy, stala se mi nemilá věc - nehoda. Ke vzniku a podrobnostem se vyjadřovat nebudu, neni to podstatný, navíc je to stejně zatim v šetření. No, teď mám promáčklé 5. dveře na svojí Octavii II. Chci se zeptat zkušenějších, ideálně karosářů, jestli má cenu tohle zkoušet opravit, nebo mám zkoušet sehnat 5. dveře nové nebo z vrakoviště... No, jsem zvědavý na vaše názory, v mém okolí jsou dost nejednoznačné... Případně rovnou odhadnout sumu... Díkes MAX
Únor 25, 201213 r já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to. PS: nechyběj ti vzadu odrazky
Únor 25, 201213 r Autor já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to. PS: nechyběj ti vzadu odrazky No, asi to tak udělám, ikdyž to nebude tak lehký, sehnat 5. dveře v černé, bez stěrače a s nevymláceným sklem... No, budu se muset trochu víc asi snažit... K tomu PSku, no, nejsou tam, ale budou i s novým zadním nárazníkem... Přece jen mi pojišťovna vyplatila dost
Únor 25, 201213 r Já bych to dal sem: http://www.karosar.cz/ Vlatní zkušenost. Pokud není lak pryč, tak nemusíš nic lakovat a máš svý jistý. Pak tě bude štvát, že ty z vrakáče maj jinej odstín nebo se ti sloupou...
Únor 26, 201213 r Da sa to opravit. Vytiahnut!!! Pozri link co vsetko sme opravili. LINK: http://www.preliaciny.sk/galeria.html
Únor 26, 201213 r Osobně bych také nechal spravit. Jak píše Luďa už jsem o této firmě také slyšel a zatím jen klady.
Únor 26, 201213 r Já bych sháněl jiné dveře...Tyto by se stejně musely přeláknout...Opravu bych řešil u něčeho co je špatně dostupné(veteráni atd) Na Octuli seženeš dveře jako prd...
Únor 26, 201213 r 100pro jiné dveře, cena dveří bude maximálně stejná jak cena opravy a budou OK nebourane, nepoškozenej pozink a nezlomené hrany, to je jednoznačné. A nebo se na to vybodnout a jezdit tak.
Březen 2, 201213 r Heh opravit se to mozna da (profik) ale !!! z vlastni zkusenosti vim, ze takovou deformaci neopravi ani profik bez noveho natriku! osobne opravuji seriove na fabiich a do tohodle bych se teda nepustil... vymenit, popripade prestrikat jine z druhe ruky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.