MaxIW Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Zdravim pánové a dámy, stala se mi nemilá věc - nehoda. Ke vzniku a podrobnostem se vyjadřovat nebudu, neni to podstatný, navíc je to stejně zatim v šetření. No, teď mám promáčklé 5. dveře na svojí Octavii II. Chci se zeptat zkušenějších, ideálně karosářů, jestli má cenu tohle zkoušet opravit, nebo mám zkoušet sehnat 5. dveře nové nebo z vrakoviště... No, jsem zvědavý na vaše názory, v mém okolí jsou dost nejednoznačné... Případně rovnou odhadnout sumu... Díkes MAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to. PS: nechyběj ti vzadu odrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 určite na výmenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 25. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to. PS: nechyběj ti vzadu odrazky No, asi to tak udělám, ikdyž to nebude tak lehký, sehnat 5. dveře v černé, bez stěrače a s nevymláceným sklem... No, budu se muset trochu víc asi snažit... K tomu PSku, no, nejsou tam, ale budou i s novým zadním nárazníkem... Přece jen mi pojišťovna vyplatila dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Já bych to dal sem: http://www.karosar.cz/ Vlatní zkušenost. Pokud není lak pryč, tak nemusíš nic lakovat a máš svý jistý. Pak tě bude štvát, že ty z vrakáče maj jinej odstín nebo se ti sloupou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Da sa to opravit. Vytiahnut!!! Pozri link co vsetko sme opravili. LINK: http://www.preliaciny.sk/galeria.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Osobně bych také nechal spravit. Jak píše Luďa už jsem o této firmě také slyšel a zatím jen klady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Já bych sháněl jiné dveře...Tyto by se stejně musely přeláknout...Opravu bych řešil u něčeho co je špatně dostupné(veteráni atd) Na Octuli seženeš dveře jako prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 100pro jiné dveře, cena dveří bude maximálně stejná jak cena opravy a budou OK nebourane, nepoškozenej pozink a nezlomené hrany, to je jednoznačné. A nebo se na to vybodnout a jezdit tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.a.n.a.n Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Heh opravit se to mozna da (profik) ale !!! z vlastni zkusenosti vim, ze takovou deformaci neopravi ani profik bez noveho natriku! osobne opravuji seriove na fabiich a do tohodle bych se teda nepustil... vymenit, popripade prestrikat jine z druhe ruky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.