Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim pánové a dámy,

stala se mi nemilá věc - nehoda. Ke vzniku a podrobnostem se vyjadřovat nebudu, neni to podstatný, navíc je to stejně zatim v šetření. No, teď mám promáčklé 5. dveře na svojí Octavii II. Chci se zeptat zkušenějších, ideálně karosářů, jestli má cenu tohle zkoušet opravit, nebo mám zkoušet sehnat 5. dveře nové nebo z vrakoviště... No, jsem zvědavý na vaše názory, v mém okolí jsou dost nejednoznačné... Případně rovnou odhadnout sumu... Díkes MAX

post-56504-0-62431400-1330183895_thumb.j

post-56504-0-63394100-1330191086_thumb.j

já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to.

PS: nechyběj ti vzadu odrazky

určite na výmenu...

• Autor

já osobně bych dal z vrakáče stejnou barvu a neřešil bych to.

PS: nechyběj ti vzadu odrazky

No, asi to tak udělám, ikdyž to nebude tak lehký, sehnat 5. dveře v černé, bez stěrače a s nevymláceným sklem... No, budu se muset trochu víc asi snažit...

K tomu PSku, no, nejsou tam, ale budou i s novým zadním nárazníkem... Přece jen mi pojišťovna vyplatila dost :kol-47:

Já bych to dal sem: http://www.karosar.cz/

Vlatní zkušenost. Pokud není lak pryč, tak nemusíš nic lakovat a máš svý jistý. Pak tě bude štvát, že ty z vrakáče maj jinej odstín nebo se ti sloupou...

Osobně bych také nechal spravit. Jak píše Luďa už jsem o této firmě také slyšel a zatím jen klady.

Já bych sháněl jiné dveře...Tyto by se stejně musely přeláknout...Opravu bych řešil u něčeho co je špatně dostupné(veteráni atd)

Na Octuli seženeš dveře jako prd... :kol-47:

100pro jiné dveře, cena dveří bude maximálně stejná jak cena opravy a budou OK nebourane, nepoškozenej pozink a nezlomené hrany, to je jednoznačné. A nebo se na to vybodnout a jezdit tak.

Heh :D opravit se to mozna da (profik) ale !!! z vlastni zkusenosti vim, ze takovou deformaci neopravi ani profik bez noveho natriku! osobne opravuji seriove na fabiich a do tohodle bych se teda nepustil... vymenit, popripade prestrikat jine z druhe ruky!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.