Jerry.77 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Zdravím,mám dotaz,dnes mi spadl rozvodák,napínací kladka vyrvaná z hlavy válců.Za kolik se dá taková hlava opravit(ventily jsou ok),popřípadě,jestli se radši oplatí koupit nová...díky za názory. ...kdyby náhodoou měl někdo k prodeji hlavu na octu I r.v.98,1.8 20V tak mi prosím dejte info,díky. Editováno: 27. Únor 2012, autor: Jerry.77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Existuje na to opravná sada na závity,myslím že tam je M10x1,25,nicméně to neřeší to množství naohýbaných ventilů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ti, co se zabývají opravami hlav, to lehce vyřeší. Cenu nejde určit, ale nemělo by to být víc než 2500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Nevím,podle mě bude lepší sehnat hlavu,kterou nechám dát do kupy,udělat ji tak jak se má a bude klid.Tady ne té je vše death.A když to spočítám,tak si myslím že mě právě tohle vyjde méně.Ale možná taky ne. EDIT: Ale i tak díky za info. Editováno: 8. Březen 2012, autor: Wojnar Víš od čeho je dole tlačítko "Editovat"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.