Publikováno Únor 27, 201213 r Zdravím,mám dotaz,dnes mi spadl rozvodák,napínací kladka vyrvaná z hlavy válců.Za kolik se dá taková hlava opravit(ventily jsou ok),popřípadě,jestli se radši oplatí koupit nová...díky za názory. ...kdyby náhodoou měl někdo k prodeji hlavu na octu I r.v.98,1.8 20V tak mi prosím dejte info,díky. Upraveno Únor 27, 201213 r od Jerry.77
Únor 29, 201213 r Existuje na to opravná sada na závity,myslím že tam je M10x1,25,nicméně to neřeší to množství naohýbaných ventilů......
Březen 8, 201213 r Ti, co se zabývají opravami hlav, to lehce vyřeší. Cenu nejde určit, ale nemělo by to být víc než 2500Kč.
Březen 8, 201213 r Autor Nevím,podle mě bude lepší sehnat hlavu,kterou nechám dát do kupy,udělat ji tak jak se má a bude klid.Tady ne té je vše death.A když to spočítám,tak si myslím že mě právě tohle vyjde méně.Ale možná taky ne. EDIT: Ale i tak díky za info. Upraveno Březen 8, 201213 r od Wojnar Víš od čeho je dole tlačítko "Editovat"?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.