Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím.mám takový problém s automatem u octavky,abych to upřesnil tak to trochu rozepisu.

Koupil jsem octavii asi před rokem v te dobe automat řadil dobře ale asi po pul roce začal kopat a hučet,výměna filtru a oleje nepomohla a repas stojí 50tisíc.Takže jsem zehnal od známého který boural a měl také automat tak sem se rozhodl že převodovky vyměníme po instalaci převodovka řadila jen dvojku dopředu a zpátečku,tak sem si myslel že je automat v pr... dal jsem starou převodovku a dělá to samé řadí na D jen dvojku a zpátečku.Slyšel jsem že by to mohl být nouzový režim ale jednotka nic takového nehlasí.Můžete prosím poradit jsem naprosto bezradný.DĚKUJI MOC

Vloženo

čus, automat mám taky, stejný motor, ale s tím jsem se nesetkal, ani nikde nečetl (prošel jsem toho dost, ohledně automatu).

s tím nouzovým režimem můžeš mít pravdu, ale každopádně by to měla vypsat diagnostika. Pak mě ještě napadla taková blbost, jestli to není nějak špatně zapojený... když ti to řadí jen 1-2, tak to může bejt tím špatným zapojením, protože 1-2 to řadí, když na voliči nastavíš (2)... nikdy jsem zapojení neviděl, tak nevím, jestli je možné to takhle přehodit... každopádně hodně zdaru

Vloženo (editace)

co diagnostika? vymaz chyby a melo by to jit bez problemu, pri nejhorsim se to da prez vag naucit radit ( nakalibrovat razeni ), znamy mel podobny problem na audi a6,

ridici jednotka prevodovky to drzi v nouzaku, muze tam toho byd hodne, treba i to ze je spatne nastavene tahlo razeni,

Editováno: , autor: FilipR6

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...