Přejít na obsah

Automat octavia 1.8t

borikgs

Doporučené příspěvky

Zdravím.mám takový problém s automatem u octavky,abych to upřesnil tak to trochu rozepisu.

Koupil jsem octavii asi před rokem v te dobe automat řadil dobře ale asi po pul roce začal kopat a hučet,výměna filtru a oleje nepomohla a repas stojí 50tisíc.Takže jsem zehnal od známého který boural a měl také automat tak sem se rozhodl že převodovky vyměníme po instalaci převodovka řadila jen dvojku dopředu a zpátečku,tak sem si myslel že je automat v pr... dal jsem starou převodovku a dělá to samé řadí na D jen dvojku a zpátečku.Slyšel jsem že by to mohl být nouzový režim ale jednotka nic takového nehlasí.Můžete prosím poradit jsem naprosto bezradný.DĚKUJI MOC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čus, automat mám taky, stejný motor, ale s tím jsem se nesetkal, ani nikde nečetl (prošel jsem toho dost, ohledně automatu).

s tím nouzovým režimem můžeš mít pravdu, ale každopádně by to měla vypsat diagnostika. Pak mě ještě napadla taková blbost, jestli to není nějak špatně zapojený... když ti to řadí jen 1-2, tak to může bejt tím špatným zapojením, protože 1-2 to řadí, když na voliči nastavíš (2)... nikdy jsem zapojení neviděl, tak nevím, jestli je možné to takhle přehodit... každopádně hodně zdaru

Odkaz ke komentáři

co diagnostika? vymaz chyby a melo by to jit bez problemu, pri nejhorsim se to da prez vag naucit radit ( nakalibrovat razeni ), znamy mel podobny problem na audi a6,

ridici jednotka prevodovky to drzi v nouzaku, muze tam toho byd hodne, treba i to ze je spatne nastavene tahlo razeni,

Editováno: , autor: FilipR6
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...