x.kakao.x Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Zdravím pánové, mám malý dotaz, nějak jsem to nepozoroval, ale teď jsem byl na delší ceste svou O2 1.9. TDI 77Kw a při zrychlování mi auto vibruje, ale mohu říct, že dost, auto je zahřáté a při sešlápnutí plynu, začne auto strašně škubat, nevím čím to je? Zřejmě to není tím co říkala má přítelkyně, že se bojí Proto bych byl rád za radu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Ahoj, osobně si myslím, že ti občas vynechá (vstřikne na pul) jeden vstřik. Problém bývá v kabelovém svazku ke vstřikovačům, doporučuju vyměnit, zkus to zdiagnostikovat, ale právě tohle na diagnostice vidět není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FcapaB Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Potvrzuji stejný problém, diagnostika diagnostikovala chybu na prvním vstřiku, takže snad to bude kabelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Napíchnout na diagnostiku, pokud je chiplé, může být špatná váha vzduchu, tandemovka, vstřiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.