Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Znamej dela jako brigadu ridice v mistni nemocnici...a rikal mi, ze tam maj felicii s motorem o obsahu 2,0L nebo 2,1L...nemam duvod neverit mu ale docela by me zajimalo co by to mohlo bejt za motor..jaky vyroby a tak..nevite nekdo o nejakych podorbnostech o tomhle aute??

Vloženo
Znamej dela jako brigadu ridice v mistni nemocnici...a rikal mi, ze tam maj felicii s motorem o obsahu 2,0L nebo 2,1L...nemam duvod neverit mu ale docela by me zajimalo co by to mohlo bejt za motor..jaky vyroby a tak..nevite nekdo o nejakych podorbnostech o tomhle aute??

Co si tam dáš to tam máš :t

Podle mě Škoda nic takového nikdy nevyráběla. Ono přeci jen tak velký motor do tak malého auta :t

Teda tak mě napadlo. Co třeba převrtanej diesel 1,9? :o)

Vloženo

NENE byl to benzin minimalne 2,0L..to auto puvodne jezdilo pred sanitkou..potrebovali rychly auto ktery se proplete treba zacpou a tak tam meli todle..ted je uz vyrazeny a jezdi s tim pro pradlo a na postu :-)

Vloženo
NENE byl to benzin minimalne 2,0L..to auto puvodne jezdilo pred sanitkou..potrebovali rychly auto ktery se proplete treba zacpou a tak tam meli todle..ted je uz vyrazeny a jezdi s tim pro pradlo a na postu :-)

tomu se mi nechce verit - tak az pojede pro trenky tak at to nafoti....

Vloženo
NENE byl to benzin  minimalne 2,0L..to auto puvodne jezdilo pred sanitkou..potrebovali rychly auto ktery se proplete treba zacpou a tak tam meli todle..ted je uz vyrazeny a jezdi s tim pro pradlo a na postu :-)

tak tak...

Vloženo
NENE byl to benzin  minimalne 2,0L..to auto puvodne jezdilo pred sanitkou..potrebovali rychly auto ktery se proplete treba zacpou a tak tam meli todle..ted je uz vyrazeny a jezdi s tim pro pradlo a na postu :-)

tak tak...

Joooo - to by ten motor vyběh z auta !?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ten dvojliter tam kludne mohol byt. Ja by som typoval motor z Golfu3 2.0 GTI. Tam by nemal byt problem z uložením ani s prispôsobením však golf=felda.

Ale feldy s dvojlitrom sa seriovo nerobili.

Vloženo
Ten dvojliter tam kludne mohol byt. Ja by som typoval motor z Golfu3 2.0 GTI. Tam by nemal byt problem z uložením ani s prispôsobením však golf=felda.

Golf = Felda ?

No spíš Polo = Felda - teda aspoň podle mně.

Vloženo

Golf = Felda ?

no on myslel asi s uložením motoru... přecejen by to neměl být problém... ty úchyty jsou podobný...

Ale je to pitomost... proč by záchranka kupovala feldu a potom do něj dávala 2,0... to by je přece vyšel mnohem lépe golf 2,0... nebo tak něco...

Vloženo

No jestli spíš nemyslí Octavii 2,0. Podle všeho ten známej tomu fakt hovno rozumí. B)

Vloženo

No jestli spíš nemyslí Octavii 2,0. Podle všeho ten známej tomu fakt hovno rozumí. B)

:smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Golf = Felda ?

Ked myslis. Pozri si katalogy nahradných dielov. Skoda, Volkswagen, Seat = 90% rovnakých dielov, rozdiel je len v cene. A felicia je odvodena z golfu. Motor 1,9 a 1,6 je volkswagen s menšími zmenami, tak ako seat cordobaI=Wolkswagen polo.

Vloženo

Ja len podotknem, ze motor 1,9 nie je z GOLFU ! ...je z POLA ! Do golfu sa montova 44KW a tusim 50 KW 1,9D. Felda 1,9D ma 47 KW, co je presne ten z VW POLO! Dokonca Skoda tento mator malinko zmenila a to vtom, ze ma autmaticky sitic na naft. cerpadlo. (Co POLO nema) ...teda ja to aspon takto viem.... :blbec:

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak ta felda byla prej primo od Skodovky...bylo jen par exemplaru a byly vyrobeny pro nejaky dva kluky, ktery chteli zrealizovat nonstop cestu kolem cely Asie a jeden ze sponzoru byla Skodovka, ktera dodala auto...Nevim ale jesi nakonec tu cestu uskutecnili, kazdopadne jedno z tech aut venovali nasi nemocnici.... :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...