Publikováno Březen 2, 201213 r Zdarec - právě se mě montuje do auta nová spojka s dvouhmotovým setrvačníkem od LUKu. (OI, 1.9TDi, 81kW) Dotaz je, jestli si mám dát na něco v prvních kilometrech pozor, jestli je potřeba nějaký "záběh", nebo jak se k ní vlastně chovat... Díky B
Březen 2, 201213 r namontuješ a jazdíš zo žiadnym zábehom si nerob starosti.. Upraveno Březen 2, 201213 r od libero1071
Březen 2, 201213 r Autor Tak nová spojka je tam - spojkový pedál jde krásně zlehka a auto neškube... Jediný problém je, že volant se trochu pootočil - když jedu rovně, tak je mírně pootočený doprava - je lepší to zkorigovat přesazením na volantu, nebo je lepší to udělat dole u kol? B
Březen 2, 201213 r Otázka zní kolik to dělá. Jestli bude stačit přesadit volant nebo to bude podle rčení: "dva je málo, tři je moc" a bude to třeba poštelovat na řízení.
Březen 2, 201213 r ako píše Wojnar.. a pootočený volant máš preto,lebo si mechanik nepoznačil polohu spodného čapu voči ramenu
Březen 3, 201213 r skor by som bol zato ze dole. lebo mas zrejme aj geometriu blbu. ked hybal s capmi, ci capom.
Duben 7, 201213 r Vie mi niekto povedat aky rozmer spojky sa daval do octavie 1,9 tdi 81kw AHF r.v. 2000 . Alebo popripade ako to viem zistit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.