MikeTTT Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Všem co přijedou na akci, dělejte co největší bordel ať si o nás povídají ještě měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Navádět lid k nepokojům – není to náhodou trestné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 to není trestné, není určeno konkrétně k čemu, bordel je široký pojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Je mi jedno, jestli přijede Yeti nebo Scout, hlavně dobrej člověk s veselou náladou. Nejsem rasista jako vy. A taky nesnáším, když se na srazu někdo přetvařuje, zdá se v poho a pak se za zády člověk dozví věci. Jo Miku a ten mix nebyl špatný, mě se to líbilo. Jedna akce by mix mohla být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Před chvilkou mi volal Tygřík. Strašně nerad, ale budu ho muset pochválit, jak se zdá zdárně pracuje na malém překvapení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Jsem zvědav na jakém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Vážené dámy, vážení pánové i ty marode, co se živíš Ibalginem. Před chvilkou se u mě zastavil předseda FC Přáslavice. Rozhledna bude, což pro mě je to nejdůležitější. Stan tím pádem ani půjčovat nebudu. Stále nemám jasno v tom, jestli se do vojenského prostoru Libavá dostaneme auty, takže bych to viděl asi takto: Kdo by chtěl jet na Bílý kámen na kole, bude muset přijet do Přáslavic už dopoledne, na času se nějak domluvíme, ti, kdo kolu neholdují by dorazili odpoledne. Pokud by někdo z větší dálky chtěl dojet už v pátek večer, dejme tomu do půlnoci, spát na ulici určitě nebude, s prázdným žaludkem neulehne a nějakého panáka do něj také naliju. Připomínám, že přilba na Bílý kámen je povinná a možná tam někdo bude lítat s měřičem alkoholu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 (editace) Nazdar klucííí! Ten termín se mě zrovna nehodí, ale zkusím s tím něco udělat. Rád bych přijel i na letošní sraz. Myslel jsem si, že by mohl bejt letos o něco později, aby se dalo zase posedět venku, ale jsem rád, že jste to zorganizovali. Přikládám malinké připomenutí loňského srazu. Virtuální prohlídka Editováno: 22. Duben 2012, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Teploty jako v červenci slibuje předpověď počasí na závěr tohoto týdne. Zatímco během pracovních dnů se rtuť teploměrů bude pohybovat nejvýše těsně pod dvacítkou, na víkend meteorologové slibují až středomořských 27 stupňů, uvádí se na stránkách Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Jen doufám, že je to pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak je to v pytli, průjezd VVP Libavá se nekoná. Zvěsti nelhaly. Vysvětlím Artigasovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovocinar Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Čo to za správy Tygríku? Po víkende mám naleštenú nielen Yetu, ale aj kola aby sme mohli vyraziť na cyklotúru do Libavej a potom poznali tu "bandu Yeti fandú" a Přáslavice se mohli pyšnit že hostili sraz "medzinárodní" :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ale ne, jedná se o průjezd Yetíků částí VVP Libavá. To mělo být to překvapení, které nevyšlo. Kola a pěškobus platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovocinar Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak to si ma potešil :-) aj keď taká jazda yetíkom po tankodrómu by bola úplná paráda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jitep - já tě zde v Přáslavicích velice rád přivítám, ale nečekej prosím sraz na úrovni toho, co pořádal loni WalkerT !!! Něco podobného zorganizovat nedokáži. Původně to mělo být jen malé posezení u piva. Ovocinar – na Libavou se na kolech pojede. Nachystej si zadek, silnice první třídy je kostkovaná, druhá třída je suchá hlína a třetí třida jsou koleje, které po sobě zanechal tank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Přiznám se, že v tom lítám….., ale vypadá to tak, že zatím dokáži ubytovat u sebe šest osob. V obci jsou dvě ubytovny, ale majitelé mimo a tak nevím, jaká je obsazenost. Cena je prý 250Kč za osobu a noc. Bylo by asi dobré, kdyby znovu každý napsal, kdy přijede a kolik osob, jestli se zúčastní akce Bílý kámen. Má být hezky, kdo si bude chtít postavit stan, místa bude dost na mém pozemku. Sobota dopoledne Bílý kámen. Cestou se někde zastavíme na oběd, nebo po návratu nás bude čekat kastrol guláše + chleba + pivo. Pak posezení na rozhledně. V obci je restaurace která vaří do 21hod a je schopná do cca 20 osob nás kdykoliv nakrmit bez předchozího objednání, stačí nějakou hodinku dopředu zavolat, výběr min. tři jídla. Na neděli mám rozjednaný zapůjčení Fun Park Hlubočky – Dnes jsem se tam byl podívat na kole. Není to okruh o tom, kdo ho zajede nejrychleji, spíše by to bylo o tom, vyzkoušet si jednotlivé kopce, co vyjede předokolka a co 4x4. Zatím ale nevím, co by majitel chtěl za zapůjčení. Další možnost co mě napadá je zajet se podívat na nedaleký hrad Helfštýn. Kdo by chtěl, mohl by jet i na kole. Další možnost je návštěva Hanáckého skanzenu u Příkaz. Pokud dojdou naše zásoby pití, pod rozhlednou je hospoda. Nějaké chlebíčky, jednohubky osobně nychýstám Chci po Vás jediné – přivezte hezké počasí a dobrou náladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 (editace) Přidejte prosím jak dlouho se zdržíte - Pátek, sobota, neděle... Tygr, kdyby mohl, ten by tu byl do úterka. Jóóóóó, ocásky budou, počítám, jak se vrátíme z Libavé, že zatopím pod údírnou + cca 2hod a je to. A málem bych zapomněl. Pokud bude zájem, mám od majitele podniku dovoleno Vás provést po celém skleníkovém areálu firmy Florcenter s.r.o. Olomouc včetně bio kotelny na spalování celých balíků slámy. Sobota je asi daná výletem na Libavou, neděli domluvíme u piva. Editováno: 23. Duben 2012, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 (editace) Hlásím účast Yetík, moja a já...dobré nálady mám plný kufr a meteorologové dostali úplatek už včera... počet osob: 2 ubytování: stan pobyt: sobota, neděle akce Bílý kámen se zúčastníme pěškobusem Editováno: 23. Duben 2012, autor: andreas85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 to přijedeme sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 andreas85 neboj se bude nás víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Přišla odpověď z Fun Park Hlubočky: Dobrý den, Samozřejmě Vám můžeme trať pronajmout, nebo spíše umožnit vám vjezd na trať. V sobotu i neděli má být pěkně, takže bude určitě sucho. Za vjezd by jste zaplatili 200,- Kč/auto. Na době ježdění nezáleží. Dokud Vás to bude bavit, můžete jezdit. Začátek případné akce záleží na vás, pouze je potřeba počítat s tím, že tam může někde jezdit Hummer. Prostoru je tam dostatek takže to nebude problém, Hummeru určitě zavazet nebudete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Taky se hlásím. Přijedu sám. Stan a spacák beru. Od soboty do neděle. Na Bílý kámen beru kolo, v kolik budeme z Přáslavic vyrážet? Nevím co Mar1tin, jedeš se mnou? Co můžu pomoct/přivézt Artigasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Sraz Přáslavice 28.4.2012.pdfAbych trochu pomohl Artigasovi vkládám tabulku zatím přihlášených účastníků. Postupně ji budu doplňovat. Nevím, zda se hlásil i Walker. Editováno: 24. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) To je "radost" tady něco vkládat! Editováno: 24. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Dnes mi volal Heki. Těší se na kolo a Bílý kámen a já slíbil, že dnes napíši toto. Kdo chce na Bílý kámen, pěšky, nebo na kole, tak sraz mezi devátou a desátou v Přáslavicích, s tím že v deset se odjíždí. Kdo půjde pěšky, tak ještě nejspíše popojede 3km do sousední vesnice, kde celá akce začíná. Předpokládám, že kolaři i pěšáci by se měli do 14 -15 hod vrátit do Přáslavic na rozhlednu Božka a v tento čas by mohli dorazit i ostatní. GPS rozhledny Božka: 49°35'6.000"N, 17°23'15.000"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Tygříku s kolika promile jsi dělal tu tabulku? Nebo ti ji dělal kocour nebo Kuna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.