Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nazdar borci

zalozil jsem nove tema-chci se vas zeptat zda mate nekdo zkusenosti s E85 v motorech Fabia II, zejmena 1.4 63kW. resim otazku toho, zda je mozne tento motor dlouhodobe na toto palivo pouzivat. Ve svem starsim voze Felda jezdim na ciste E85 zcela bez uprav a krome horsich sratu [napr dnes -7 a naskocilo na poctvrte] s tim nemam zadny problem, motor jede jak na benzin,. Financni uspora je cca 8kc /litr. Na nadrzi lze usetrit cca 300 korun... a verim casu, ze otazka benzinu za 40kc je jen par mesicu..

Jelikoz resim, zda jit do LPG - vstupni cena cca 25t kc, prestavba, vozeni/nevozeni rezervy, prohlidky atd.. nebo na E85-vstupni cena cca 10t za jednotku a to je vse...

O E85 toho vim celkem dost, jezdim na to skoro rok, takze nesmysly typu zere to gumicky a ja nevim co fakt neresim, spis mi jde primarne o to, jestli to nekdo ze Fabii zkousel, nebo na to jezdi... jelikoz na to jezdi severske zeme a pulka jizni ameriky bych rekl, ze by to snad nemel byt problem.. co vy na to?

• 1 měsíc později...

Trochu bych to oživil...stále nikdo kdo nemá s ethanolem zkušenosti? Zajímá mě hlavně funkčnost při přidání řídící jednotky a ne ředění...to je pro mě totiž k ničemu. Taky by mě zajímali zkušenosti s provozem s přestavbou a hlavně možné negativní působení na motor vozidla. Odborníků je tu dost, tak by někdo mohl poradit ;)

• 3 týdny později...
  • 3 týdny později...

Jestli mohu nabídnout pomoc s nastavením,tak se ptejte ... naše firma se zabývá prodejem a montáži konverzních kitů na ethanol E85

• 3 měsíce později...

E85- jedno velké neštěstí pro moderní motory...

• 4 týdny později...

Ne vždycky. Ale v našem podnebním pásmu, s technikou kterou na silnicích máme, s pumpařema který si musejí co nejrychleji co nejvíc nahrabat a s politikama kterým jde jen přísun oběživa do jejich vlastní prkenice to neštěstí je.

• Autor

tak já taky oživím- jezdím na to ve felde.. ředím 3ku1 s naturalem.. dělám to spíš pro pocit, že Kalouskovi tolik nesypu na dani.. jinak to valně k ničemu není- sppotřeba steně vzroste, v zimě to huř startuje, občas si to cukne, navic v Brně jsou jen2 čerpačky a to ještě předražené jak prase... spíš doporučuju přestavbu na lpg, což už mám za sebou ve fabii.. 1km mě vyjde na 1,3 kč, na benzín jsem jezdil za 2,5.... tož tak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.