benikml Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Dobrý den. Poprosil bych vás o radu. Přestalo mi fungovat vyhřívání zpětného zrcátka na straně řidiče. Pravé funguje bez problémů., Nesetkal se již někdo s tímto problémem? Kde hledat závadu? Děkuji za rady benikml@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 ahoj, setkal...stane se že se přepálí samotný výhřev v zrcátku = koupit nové sklíčko zrcátka (mne odešlo u řidiče a asi týden po tom i u spolujezdce, zakoupil jsem chinské nájhrady a už dva roky slouží - hřejou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benikml Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Na kolik to sklíčko vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 běžně kolem 100,-Kč http://www.cc-autodily.cz/sklo-zrcatka-fabia-el-2_2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Čínské věci nemám moc v lásce, ale sklo do zrcátka můžu doporučit. Kupoval jsem před pěti lety do velkého pravého (to origo anglické mi nevyhovovalo, vzal jsem klasické velké pravé z O1). Cena čína 160,- vs origo myslím 1300,-. Levé origo mi už začalo na okrajích "slepnout", čína zatím v pohodě. Navíc to čínské rychleji odmrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benikml Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Takže nakonec rychlá oprava - vypadlý drátek. Ale i přesto děkuji za rady a tipy při případné koupi nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.