benikml Vloženo 7. Březen 2012 Vloženo 7. Březen 2012 Dobrý den. Poprosil bych vás o radu. Přestalo mi fungovat vyhřívání zpětného zrcátka na straně řidiče. Pravé funguje bez problémů., Nesetkal se již někdo s tímto problémem? Kde hledat závadu? Děkuji za rady benikml@seznam.cz Citovat
kibi Vloženo 7. Březen 2012 Vloženo 7. Březen 2012 ahoj, setkal...stane se že se přepálí samotný výhřev v zrcátku = koupit nové sklíčko zrcátka (mne odešlo u řidiče a asi týden po tom i u spolujezdce, zakoupil jsem chinské nájhrady a už dva roky slouží - hřejou ) Citovat
kibi Vloženo 7. Březen 2012 Vloženo 7. Březen 2012 běžně kolem 100,-Kč http://www.cc-autodily.cz/sklo-zrcatka-fabia-el-2_2 Citovat
rkonf Vloženo 8. Březen 2012 Vloženo 8. Březen 2012 Čínské věci nemám moc v lásce, ale sklo do zrcátka můžu doporučit. Kupoval jsem před pěti lety do velkého pravého (to origo anglické mi nevyhovovalo, vzal jsem klasické velké pravé z O1). Cena čína 160,- vs origo myslím 1300,-. Levé origo mi už začalo na okrajích "slepnout", čína zatím v pohodě. Navíc to čínské rychleji odmrazuje. Citovat
benikml Vloženo 8. Březen 2012 Autor Vloženo 8. Březen 2012 Takže nakonec rychlá oprava - vypadlý drátek. Ale i přesto děkuji za rady a tipy při případné koupi nového. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.