hup Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ahoj, nemáte někdo zkušenost s opravou roletky? Vypadl mi jeden bok a rozskočilo se navíjení. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 čau, mě se to stalo už cca po 3 a opravuje mi to známý.odkud jsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hup Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ahoj, Praha nebo Frýdek-místek a okolí. Do minulé fabky jsem jednu koupil za 500,- ,takže to byla celkem pohoda, ale už mám doma dvě ko, tak mi to přijde zbytečné pořád kupovat další :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 on je z jihu čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hup Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 hmmm..to je trochu z ruky:-) Ještě uvidím, jestli se mi to nepodaří vymyslet jinak:-) Ale moc díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desiree Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 toto téma vypadalo slibně, ale koukám že výsledek nula, teď se mi to taky rozskočilo a nevím jestli teda shánět rovnou druhý nebo to ještě nějak zkusit dát dohromady...popravdě nechala jsem u toho hodinu času a hoooodně nadávek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ....normalne to rozober, natoč pružinu a poskladaj a maš to ako nové. Nič tažkého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.