Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No pozeral som na tie filtre či by mohli byť tieto: MANN vzuch.filter - C 3093/1

MANN olej.filter - HU 710 X

MANN kabínový filter - CU 2545

motorovy aj olejovy sedi, tiez som ich nasiel pre 1.2 47kw.

kabinovy - nejsme si tim jist.

Vloženo (editace)

budeš sa diviť,ale nemá... :kol-47:

výmenný interval má len pal.filter u diesla,ale nakolko zadavateľ témy má benzín,tak NIE :kol-31: ..takže súhlas čo napísal mara00 :)

libero: :kol-44: NEPIS sem aspon sprostosti ked sa nerozumies+nevyznas!!! :kol-26: :kol-26: :kol-26:

Ano netreba menit palivovy filter-BENZINOVY MOTOR. :kol-24: LIBERO mas pravdu je to DOZIVOTNY FILTER. :doh

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

serviska je stejna jak na naftu tak na benal .....interval je jen na naftu .....ale jak jsem rekl ...doporucil bych menit po 60tis ...staci kdyz vidim jak filtr vypada treba po 30tis ...

Vloženo (editace)

p.chytrý PROCHY :kol-44: ....ešteže ťa tu máme :kol-28:

a čo ked si sem dal servisku..je tam napísané pri akých km sa má meniť,čiže výmenný interval??? :kol-32: ...a kde som písal,že je doživotný?? :kol-32: ..napísal som,že súhlasím čo napísal mara00,takže som tým myslel,že tých 60t km je vhodný na výmenu....a inak,skús si vypýtať od niekoho kto chodí do autorizáku "PLÁN ÚDRŽBY" (ten dostáva zákazník k zákazke),ktorý sa vytvára na základe VIN čísla na konkrétne auto podľa ubehnutých km a času,má benzín motor ako zadavatel témy a je tam napísaná výmena paliv.filtra..

Editováno: , autor: libero1071
Vloženo

PROCHY603 - nalistuj si v servisní knížce stránky SERVISNÍ INTERVALY a uvidíš,že pro benzínový motor tam není předepsaný interval výměny palivového filtru. Píše sa ta jenom o nafťácích. Seznam údržby mám jenom po 30 000 km a tam také nic takového není.

• o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

Chcem vymeniť kabínový filter vo Fabii II, r.v. 12/2011, m.r. 2012. Viete mi povedať číslo filtra s aktívnym uhlím ktorý tam bude pasovať. Na nete som našiel týchto 5 čísiel:

6R0 819 653

6R0 819 653 B

6Q0 819 653 B

6R0 820 367

6R0 820 367 B

Čísla 1 až 3 by mali byť s aktívnym uhlím, ale neviem presne ktoré je správne. Viete poradiť že ktorý filter kúpiť?

P.s.: Mám 1.2 TSI CBZB, ale predpokladám že na motorizácii nezáleží.

P.s.2: Neskoro som si všimol že som v sekcii F1.

Editováno: , autor: Ivan Horváth
Vloženo

ak pôjdem vylučovacou metódou,tak 4 a 5 sú obyčajné....

3 je tuším do roku 2010..

2 je náhrada za 1...

takže u mňa je víťaz 2 :gunners3:

inak zobrať VIN-ko a zabehnúť do ŠA

Vloženo

Mne vychádza tiež tá dvojka, ale vŕta mi v hlave jedna vec. Všetky ostatné filtre sú dobré aj do Rapida. Že by sa pri Rapide zase vrátili k menšiemu filtru s platovým púzdrom ktorý sa používal do roku 2010?

Samozrejme zájsť/zavolať do ŠA by bolo najjednoduchšie, ale filter si tentokrát chcem objednať online a vymeniť sám, a vzhľadom na to že z toho nebudú mať kšeft, neplánujem ich s tým vôbec obťažovať. Už aj tak si tam nosím vlastný olej, a nabudúce plánujem ešte aj vlastný olejový a vzduchový filter, tak nechcem byť moc drzý.

Vloženo (editace)

libero1071: Ten filter som mal v ruke iba raz a nevidel som na ňom žiadne číslo, ale bolo to večer, tak možno tam niekde je. Je tam blbý prístup a k tomu ešte aj prší vonku, takže zisťovať info v teple a v suchu domova je teraz pre mňa pohodlnejšie. :)

Pawouk: Ďakujem.

Editováno: , autor: Ivan Horváth
Vloženo (editace)

Ale je to bez záruky. Správně by se to mělo vyhledat podle VIN. Filtr na pozici číslo dvě tam například vůbec není.

Jo a Rapid má stejný... 6R0 819 653

Editováno: , autor: Pawouk
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...