Přejít na obsah

Výmena peľového filtra

Beny7777

Doporučené příspěvky

budeš sa diviť,ale nemá... :kol-47:

výmenný interval má len pal.filter u diesla,ale nakolko zadavateľ témy má benzín,tak NIE :kol-31: ..takže súhlas čo napísal mara00 :)

libero: :kol-44: NEPIS sem aspon sprostosti ked sa nerozumies+nevyznas!!! :kol-26: :kol-26: :kol-26:

Ano netreba menit palivovy filter-BENZINOVY MOTOR. :kol-24: LIBERO mas pravdu je to DOZIVOTNY FILTER. :doh

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

p.chytrý PROCHY :kol-44: ....ešteže ťa tu máme :kol-28:

a čo ked si sem dal servisku..je tam napísané pri akých km sa má meniť,čiže výmenný interval??? :kol-32: ...a kde som písal,že je doživotný?? :kol-32: ..napísal som,že súhlasím čo napísal mara00,takže som tým myslel,že tých 60t km je vhodný na výmenu....a inak,skús si vypýtať od niekoho kto chodí do autorizáku "PLÁN ÚDRŽBY" (ten dostáva zákazník k zákazke),ktorý sa vytvára na základe VIN čísla na konkrétne auto podľa ubehnutých km a času,má benzín motor ako zadavatel témy a je tam napísaná výmena paliv.filtra..

Editováno: , autor: libero1071
Odkaz ke komentáři

PROCHY603 - nalistuj si v servisní knížce stránky SERVISNÍ INTERVALY a uvidíš,že pro benzínový motor tam není předepsaný interval výměny palivového filtru. Píše sa ta jenom o nafťácích. Seznam údržby mám jenom po 30 000 km a tam také nic takového není.

Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Chcem vymeniť kabínový filter vo Fabii II, r.v. 12/2011, m.r. 2012. Viete mi povedať číslo filtra s aktívnym uhlím ktorý tam bude pasovať. Na nete som našiel týchto 5 čísiel:

6R0 819 653

6R0 819 653 B

6Q0 819 653 B

6R0 820 367

6R0 820 367 B

Čísla 1 až 3 by mali byť s aktívnym uhlím, ale neviem presne ktoré je správne. Viete poradiť že ktorý filter kúpiť?

P.s.: Mám 1.2 TSI CBZB, ale predpokladám že na motorizácii nezáleží.

P.s.2: Neskoro som si všimol že som v sekcii F1.

Editováno: , autor: Ivan Horváth
Odkaz ke komentáři

Mne vychádza tiež tá dvojka, ale vŕta mi v hlave jedna vec. Všetky ostatné filtre sú dobré aj do Rapida. Že by sa pri Rapide zase vrátili k menšiemu filtru s platovým púzdrom ktorý sa používal do roku 2010?

Samozrejme zájsť/zavolať do ŠA by bolo najjednoduchšie, ale filter si tentokrát chcem objednať online a vymeniť sám, a vzhľadom na to že z toho nebudú mať kšeft, neplánujem ich s tým vôbec obťažovať. Už aj tak si tam nosím vlastný olej, a nabudúce plánujem ešte aj vlastný olejový a vzduchový filter, tak nechcem byť moc drzý.

Odkaz ke komentáři

libero1071: Ten filter som mal v ruke iba raz a nevidel som na ňom žiadne číslo, ale bolo to večer, tak možno tam niekde je. Je tam blbý prístup a k tomu ešte aj prší vonku, takže zisťovať info v teple a v suchu domova je teraz pre mňa pohodlnejšie. :)

Pawouk: Ďakujem.

Editováno: , autor: Ivan Horváth
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...