Přejít na obsah

Slyšíte vaše zrcátka při vyšší rychlosti?

Flat..

Doporučené příspěvky

Čau kluci,

neslyšíte někdy Vaše zrcátka při vyšší rychlosti díky náporu vzduchu a větru? Koupil jsem si nedávno Superba rok 2007 a měl jsem podezření na netěsnost gumy o dveří. Pak jsem ale jednou jel rychleji a sklopil zrcátka a zvuk přestane. Jsem sám nebo inženýři ze Škodovky to opravdu tak nevychytali? Vím že na typu před faceliftem to nedělalo… Díky za vaše postřehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a nebude to vážně netěsností gumy kolem dveří?Když sklopiš zrcátka tak vzduch obtéká auto jinak a proto to nemusíš slyšet.Myslím že tady soudruzi ze škodovky nepochybyli a že to může být tou gumou.Zkus otevřít dveře a lehce je přizvedni.

Odkaz ke komentáři

No právě byl jsem s tím už v servisu a zkoušeli pozvednout dveře a také mi pomocí nějakým lepících pásek zkoušeli nějak postupně oblepovat těsnění, ale ani to nepomohlo. Pak jsem přišel že je to těmi zrcátky. Já vím je to divný….

Jinak to dělá cca od 100km/h výše…. Myslím že za rychlé jízdy ty sklopený stcátka zase nemají tak moc velký vliv na nápor vzduchu na těsnění okna...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...