Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim vas

pomozte mi prosim identifikovat problem, Pri vymene vzduchoveho filtra som sa zhrozil ked som ho videl, je totiz od oleja a priestor v ktorom je ulozeny (steny) su tiez mastne. V com moze byt chyba?

1,4/74kW, rv.2000 ,. najazdenych 130tis. (samozrejme ze motorovy olej to papka asi 1l/1500km 5w-40)

post-10066-0-51603900-1332347909_thumb.j

post-10066-0-12656900-1332347956_thumb.j

Odšrouboval vych víčko oleje, mrknul bych na to v chodu. Vypada to že to tlakuje do oleje a přes ovětraní ti tlači olej do filtru, typoval bych pistní kroužky.

• 1 měsíc později...

Bude to asi tak jak napísal VAG BoBo,piestne krúžky.1l oleja na 1500km je podľa mňa moc,sice 1.4 16v sú papkáče oleja ale toto je veľká spotreba,zmeraj tlaky vo válcoch to ti veľa napovie.mne ťoľko oleje žrala felícia a nepomohla ani výmena sediel ventilov,no mala za sebou vyše 230 000 km.Teraz mám fábku 1.2 47kw 140 000 km a od výmeny do výmeny nedolievam a ubudne na ryske cca 5mm,čo je ok.

Aj na starej Š120 ešte kedysi dávno som mal takýto problém a po výmene krúžkov od výmeny do výmeny a to bola Š120,

Upraveno od kimmi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.