Fanny84 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) Zdravím kucí! Stala se mi nepříjemná věc. Sundával jsem fólie ve předu. Fólie šly lehce, ale to lepidlo co tam zůstalo to byl boj! Sundával jsem ho ředidlem, jinak to nešlo. Okna jsou jak nové, akorát jsem omylem zajel s hadrou trochu na plast v interiéru a to je výsledek, mapy jak prase (viz. obrázek-mapy jsem označil červeně). Zkoušel jsem to odstranit vodou, ale nic. Jde to nějak odstranit nějakým "spešl" přípravkem? Achjoooo Děkuji za každou radu, za každý nápad! Editováno: 22. Březen 2012, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Skus na to pouzit ciernidlo na plasty. LINK: http://autokozmetika.heureka.sk/turtle-wax-black-chrome-300ml/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak lepidlo po fóliích se odstraňuje jarovou vodou a žiletkou. A hodně namáčet. Nic složitého na tom není. Ředidlo nepoužívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Riedidlo sa da pouzit len treba demontovat-vybrat okno-sklo z dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Skus na to pouzit ciernidlo na plasty. LINK: http://autokozmetika...k-chrome-300ml/ Díky!!! Jdu to objednat. To žralok: Kurnik, kdybych to věděl dřív...Ale díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Stačí se zeptat dřív než to začneš dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Jo no ...Jsem si říkal, nechci tím nikoho zatěžovat, to zvládnu....no a tak jsem dopad...snad to pomůže, co mi poslal PROCHY! Díky jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Takže tím přípravkem to šlo hladce, maličká šmouha tam zůstala, ale nejde skoro vidět, takže výrobek doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.