Přejít na obsah

Výměna manuální klimatizace za Climatronic

veselyt

Doporučené příspěvky

Zdravým všechny, jsem tu nový a po přečtení pár témat zde na fóru jsem se rozhodl, že bych si rád zkusil předělat manuál klimu na climatronic. Bohužel co jsem všude hledal, tak jsem nenašel co vše je potřeba pořídit a udělat a proto zakládám toto téma. Mám Octavii 2 Facelift MR11 (podle VIN mám rok 2011, zkoušel jsem hledat v TP, ale tam je jenom uvedení do provozu) 2.0 TDI CR DSG. Pokud bude potřeba VINko tak ho klidně dodám. Jde mi o to zda už někdo tuhle přestavbu dělal a co vše je potřeba a popř. i ETka jednotlivých dílů a pod.

Mockrát děkuju za pomoc  :)  a snad už je to správné téma :):D

Editováno: , autor: kotyzaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 roky později...
V 26. 2. 2011 na 23:10, rolbař napsal:

komplet výměna topení, panel, elektroinstalace, změna zapojení, čidlo svitu, čidlo do ofuku, rámeček kolem rádia a hafo práce.

pokud by jsi měl zájem, napiš SZ, není problem předělat

Dobrý deň, viem že ste tento príspevok pridali veľmi dávno, ale máme problém chceme na octavii 2 zmeniť na climatronic z dovodu že keď sa robilo kúrenie tak sme prerábali z 6 motorcov na 7 čiže na novšiu verziu a keď sme chceli zmeniť panel tak všetko fungovalo ako malo kúrenie ventilátor len jedine čo nejde je klíma na starom paneli ide ale na novom nie a skúsili sme viac týchto nových panelov. Kde môže byť problém? V zapojení možno, ale nevieme kde tam. 

Alebo prípadne pošlite mi na seba tel. číslo a my vám zavoláme, trápime sa s tým už dlhšie

Editováno: , autor: Domca1507
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je někdo v okolí Ústí nad Labem, kdo zvládne předělat manuální klimatizaci na automatickou. Mám OII, 2.0 tdi, po fl (r.v. 2011) s výhřevem sedadel. Prosím o případné nabídky s cenovou kalkulací (materiál + práce). Jsem z Krupky. Moc děkuji za odpověď!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...