3TDI Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Čau kluci, chtěl bych se zeptat : Při rozjezdu spíše pomalejším kdy lochtám spojku mi něco od předu rachtá .... Je to jen za tepla, v zimě byl klid. Motor se občas na volnoběh mírně třese do volantu - opět jen s teplým motorem. Dvojhmota ? O II fl. 1.9 tdi Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 kdyz na volnobeh seslapnes spojku, tak to prestane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) Ne, klepe se pořád se spojkou i bez. Není to nějak brutální, ale za "nova" to nebývalo. Díky za rady. Ještě jsem chtěl dodat, že mám najeto 75 tisíc převážně po Praze. Editováno: 25. Březen 2012, autor: 3TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ahoj, s dovolením oživím tohle téma. Při volnoběhu slyším rachtání v předovoce/spojce, když vyšlápnu spojkový pedál, tak to přestane.. Poradí prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ahoj, tet zrovna řeším to samé u jedničkové fabie htp. Když se rozjíždim, nebo když podřazuju tak něco rachtá. Auto taky při rozjezdu společně s tím rachtáním cuká. Když se ale rozjíždím při vyřších otáčkách tak to nedělá. Připadá mi to jako by byla spojka tak nějak šišatá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 ještě doplním, že mám OII FL 1,6 MPi 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Jasný, ale problém máme zjevně stejný, nejdřív sem to přisuzoval tomu že je to tříválec, ale pak jsem jel s jinou fábií a tam nic. Tak že je neco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 (editace) ještě doplním, že mám OII FL 1,6 MPi 2010 Zdar Oldo, taky se přidám, mám najeto od novoty cca 8tis. km a převodovka rachtá na volnoběh jakoby mlela kovový šrot. Byl jsem reklamovat, technikové kroutili hlavama a verdikt je obvyklý: "Dokud nesvítí kontrolka, jezděte.." ( Akorát nevím, co by za kontrolku v případě potíží na manuál převodovce mělo svítit , to mně fakt nenapadá...) Editováno: 8. Srpen 2012, autor: violator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 no "paráda" :-( poradí nám někdo ze zdejších machrů-mechánů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.