Publikováno Březen 27, 201213 r Máte někdo na svém miláčku ofuky? Chtěl-bych vědět co na ně říká bezpečnostní pojistka proti sevření,nezačnou okna při dovírání blbnout?
Březen 27, 201213 r Mám ofuky (TEAM HEKO) a můžu ti říct, že po začátku jsem měl z dovíráním problémy. Flexou jsem je doladil a je po problému. Akorát jsem tam nedával takový plíšky a teď mi na zadních dveřích trochu sjíždí. Škoda že nedělají originál ofuky.
Březen 27, 201213 r Autor Ten problém z dovíráním dělala ta ostrá spodní nájezdová hrana? Origoš ofuky v katalogu škoda náhr.díly byly, ale nikde jsem je nesehnal.
Březen 27, 201213 r Přesně tak problém dělá ostrá dojezdová hrana, kapku jsem ji obrousil a je po problému. Jinak origoš ofuky jsem nikde nesehnal a ani je v katalogu nemají aspoň tak mě to bylo ve škodovce řečeno. Upraveno Březen 27, 201213 r od z.docekal
Březen 27, 201213 r .... zdravim ja mam tie ofuky od HEKO tiez a problem s dojazdom som tiez mal. vyriesil som to takymi plieskami co boli pribalene k ofukom. Oni sa vlastne postaraju o to aby sa ofuk pritisol ku gume a okno sa zavrie bez problemu ... originalne ofuky som videl niekde na nejakej francuzskej stranke skody, bohuzial to nemozem najst bolo to tak asi cez prazdniny a bolo tam aj cislo dielu Upraveno Březen 27, 201213 r od floro0907
Červenec 22, 201411 r Včera mi došli ofuky z OBautodíly - HEKO. Na strane vodiča po osadení hneď bez problémov aj bez plieškov. Na druhej strane veru robili problém, ale keď som ich trošku obrúsil na vrchnom dojazde žiadny problém (bez plieškov).
Duben 25, 20169 r Ano, i na zadní okna. Máme je na voze již 5 let. Není to jen ozdoba, kupodivu bez ofuků a mírně staženém okně byly nepříjemné vibrace (hučení), zřejmě způsobené i vyšší karoserií vozu, ofuky tohle trochu zmírní. Jak jsou tu zmiňovány i ty upevňovací plíšky, tak ty tam není třeba dávat, já je tam na začátku dal do těch zadních ofuků, tam to moc nedrželo a propadli mi do dveří, musel jsem je pak pracně ze dveří dolovat, neboť např. při nerovných přejezdech bylo pak slyšet cinkání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.