Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdo na svém miláčku ofuky? Chtěl-bych vědět co na ně říká bezpečnostní pojistka proti sevření,nezačnou okna při dovírání blbnout?

Mám ofuky (TEAM HEKO) a můžu ti říct, že po začátku jsem měl z dovíráním problémy. Flexou jsem je doladil a je po problému. Akorát jsem tam nedával takový plíšky a teď mi na zadních dveřích trochu sjíždí. Škoda že nedělají originál ofuky.

• Autor

Ten problém z dovíráním dělala ta ostrá spodní nájezdová hrana? Origoš ofuky v katalogu škoda náhr.díly byly, ale nikde jsem je nesehnal.

Přesně tak problém dělá ostrá dojezdová hrana, kapku jsem ji obrousil a je po problému. Jinak origoš ofuky jsem nikde nesehnal a ani je v katalogu nemají aspoň tak mě to bylo ve škodovce řečeno.

Upraveno od z.docekal

.... zdravim ja mam tie ofuky od HEKO tiez a problem s dojazdom som tiez mal. vyriesil som to takymi plieskami co boli pribalene k ofukom. Oni sa vlastne postaraju o to aby sa ofuk pritisol ku gume a okno sa zavrie bez problemu

... originalne ofuky som videl niekde na nejakej francuzskej stranke skody, bohuzial to nemozem najst bolo to tak asi cez prazdniny a bolo tam aj cislo dielu

Upraveno od floro0907

• 2 roky později...

Včera mi došli ofuky z OBautodíly - HEKO. Na strane vodiča po osadení hneď bez problémov aj bez plieškov. Na druhej strane veru robili problém, ale keď som ich trošku obrúsil na vrchnom dojazde žiadny problém  (bez plieškov).

• 1 rok později...

Ty deflektory jsou pouze na predni okna nebo i na zadni?

Ano, i na zadní okna. Máme je na voze již 5 let. Není to jen ozdoba, kupodivu bez ofuků a mírně staženém okně byly nepříjemné vibrace (hučení), zřejmě způsobené i vyšší karoserií vozu, ofuky tohle trochu zmírní. Jak jsou tu zmiňovány i ty upevňovací plíšky, tak ty tam není třeba dávat, já je tam na začátku dal do těch zadních ofuků, tam to moc nedrželo a propadli mi do dveří, musel jsem je pak pracně ze dveří dolovat, neboť např. při nerovných přejezdech bylo pak slyšet cinkání.

• 8 měsíců později...

Kdyby měl náhodou někdo doma jen řidičův ofuk, tak bych koupil, děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.