Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás, mám taký problém stal som sa majitelom Octavie a predchádzajúci majitel tam nalepil nevkusné plasty aj na prahoch aj okolo blatníkov no len problém nastáva že on to lepil lepidlom na sklo a ja neviem ako by som to dal dolu? Nemáte náhodou niekto s týmto nieaké skúsenosti ako to dostať dolu?

No, tak tu nepomůže asi nic jiného než odlopunutí a tmel, brusný papír a lak.

Jinak to nevidím.

Cokoliv i jen chemického nebude bez následků na laku.

Můj mechanik má něco na odstraňování lepidla na ska z laku bez poškození. Ale nevím jak se to menuje.

Poptej se u někoho kdo montuje skla. Ty ti poradí.

Tady na foru to je Žralok.

Jenže bude třeba vzít v potaz, že lepené to bylo kdysi dávno, tudíž lepidlo bude dokonale vyzrálé a pak jinak se odstraňuje když je něco jen lepidlem potřísněné a nebo je tím něco přilepené a k lepidlu je minimální až žádný přístup.

No já mám s tou černou srágorou trošku zkušenost...A mě vždy pomohlo odlamovacím nožem vždy co nejvíc opatrně ořezat...A pak to jakoby oddrolovat ....Něco jako když Vám zůstane lepidlo po nějaké nálepce...

Ano drží to jako kráva,ale po vytvrdnutí to je jen guma...A ta se dá mechnicky opatrně dostat pryč...

Je to sraní,ale funguje to bez poškození...Ono to na hladkém laku zase tak ultra nedrží... :kol-47:

• Autor

No musim niečo vymysleť, čítal som niekde že odstrániť ten plast by sa dalo aj nieakým pevným tenkým špagátom alebo niťou. Len mám strach aby to potom išlo dole to lepidlo keď aj ten plast dám dole!

Tady souhlas s Ondrero - dej plast dolů, opatrně odřež co půjde a zbytek odšulej. Pokud to nepůjde, kup gumový kotouček na vrtačku. Určitě bych to zkusil takovouto cestou a pokud to nevyjde, nezbývá nic než lak. Ale ono to půjde. :) Alespoň mi to tak na Opelu šlo...

• Autor

A nezostane lak taký čiernený z toho ?

Ne....zase tak agresivní lepidlo to není...

• 2 týdny později...
  • Autor

Zajtra sa do toho pustím nemal som čas doteraz tak dám fotku ako to višlo :kol-28:

Tak to jsem zvědavej jak ti to půjde a jestli to lepidlo bylo to co jsme ti říkali že to je :kol-28:

• 2 týdny později...

Tak asi nebylo, když se wéčtyčičko neozval. :) A nebo jooo a zapomněl na své rádce. :D

Prdí na nás :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.