w4cko Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Zdravím Vás, mám taký problém stal som sa majitelom Octavie a predchádzajúci majitel tam nalepil nevkusné plasty aj na prahoch aj okolo blatníkov no len problém nastáva že on to lepil lepidlom na sklo a ja neviem ako by som to dal dolu? Nemáte náhodou niekto s týmto nieaké skúsenosti ako to dostať dolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No, tak tu nepomůže asi nic jiného než odlopunutí a tmel, brusný papír a lak. Jinak to nevidím. Cokoliv i jen chemického nebude bez následků na laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Můj mechanik má něco na odstraňování lepidla na ska z laku bez poškození. Ale nevím jak se to menuje. Poptej se u někoho kdo montuje skla. Ty ti poradí. Tady na foru to je Žralok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Jenže bude třeba vzít v potaz, že lepené to bylo kdysi dávno, tudíž lepidlo bude dokonale vyzrálé a pak jinak se odstraňuje když je něco jen lepidlem potřísněné a nebo je tím něco přilepené a k lepidlu je minimální až žádný přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No já mám s tou černou srágorou trošku zkušenost...A mě vždy pomohlo odlamovacím nožem vždy co nejvíc opatrně ořezat...A pak to jakoby oddrolovat ....Něco jako když Vám zůstane lepidlo po nějaké nálepce... Ano drží to jako kráva,ale po vytvrdnutí to je jen guma...A ta se dá mechnicky opatrně dostat pryč... Je to sraní,ale funguje to bez poškození...Ono to na hladkém laku zase tak ultra nedrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 28. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No musim niečo vymysleť, čítal som niekde že odstrániť ten plast by sa dalo aj nieakým pevným tenkým špagátom alebo niťou. Len mám strach aby to potom išlo dole to lepidlo keď aj ten plast dám dole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tady souhlas s Ondrero - dej plast dolů, opatrně odřež co půjde a zbytek odšulej. Pokud to nepůjde, kup gumový kotouček na vrtačku. Určitě bych to zkusil takovouto cestou a pokud to nevyjde, nezbývá nic než lak. Ale ono to půjde. Alespoň mi to tak na Opelu šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 A nezostane lak taký čiernený z toho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Ne....zase tak agresivní lepidlo to není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Zajtra sa do toho pustím nemal som čas doteraz tak dám fotku ako to višlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Tak to jsem zvědavej jak ti to půjde a jestli to lepidlo bylo to co jsme ti říkali že to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak asi nebylo, když se wéčtyčičko neozval. A nebo jooo a zapomněl na své rádce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Prdí na nás 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.