Decase Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 da se sehnat? kde a za kolik? jak je náročná montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 není náročná vůbec... někde se shnat dá... ještě nedávno jsem někde četl nabídku... musíš hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
made Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Co tohle? http://www.apri.cz/main.php?page=novinky4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 da se sehnat? kde a za kolik? jak je náročná montáž? Ahoj, často (minimálně 3 x) mně umřelo čidlo vekovní teploty. Asi je špatně řešeno !!! Ale jinak GOOOOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já tam počák měl přes 3 roky a nc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Měl jsem ve Feldě počítač asi 6 let ujel cca 140000 a žádná závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Já ho měl taky a v tý době to bylo fakt good, žádnej problém s tím nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 mam a funguje super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 mám ho taky, montáž bez problému a funguje super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeli Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou. Sehnat se určitě dá. Je to ale otázka osobní píle a ne čekání a tázání, zda se někomu doma neválí. Já osobně jsem ho cca. před měsícem sháněl a jeden kus jsem v jednom Škoda servise sehnal (výhoda 21. století spočívá v možnosti masové komunikace prostřednistvím mailu a telefonu). Nicméně si myslím, že se blíží den, kdy toto bude nesehnatelné absolutně, takže doporučuji shánět kvapem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bed336 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Nemate nekdo zkusenost jestli palubni pocitac funguje i na LPG, nebo jen na benzin. Editováno: 16. leden 2008, autor: mr.pecoun smazan tvuj duplicitni prispevek,je k nicemu psat 2x to same rano a odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou. vcera sem byl v Palace hradec kralove, maj ho tam na prodejne novych vozu, zustal jim skaldem..... tak se tam zajed 100% ho maj p.s. prave sem si ho specialne prohlizel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek009 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 vcera sem byl v Palace hradec kralove, maj ho tam na prodejne novych vozu, zustal jim skaldem..... tak se tam zajed 100% ho majp.s. prave sem si ho specialne prohlizel. Můžu se zeptat jaká byla cena? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Můžu se zeptat jaká byla cena? Děkuju bouzel si to nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek009 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 bouzel si to nepamatuju. Nevadí. Stejně děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Na lpg funguje jen s některým systémem.Kdysi jsem se na to ptal.Zkus se zeptat někde u plynařů.Tam by ti mohli dokázat poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bed336 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Toz se mi nepodarilo rozjet pc na LPG tak ho prodam. jestli ma neko zajem napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cira Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Toz se mi nepodarilo rozjet pc na LPG tak ho prodam. jestli ma neko zajem napiste. Jaká by byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimy Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Zdravím, dá se použít palubní počítač i ze staršího auta (už namontovaný), pokud ano jaká čidla jsou k tomu potřeba a dají se také použít ze staršího auta? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Mam pocitac, ale nepocita. Vypada to, ze funguje uplne vsechno krome aktualni spotreby (tim padem nefunguje ani prumerna). Nekdy to naskoci a funguje to dobre, nekdy to naskoci a ukazuje to podivna cisla a vetsinou to nenaskoci a ukazuje se 0.0, prumerna spotreba behem toho stale klesa a klesa. Cim by to mohlo byt? Spatne cidlo? Kontakty? Jsem lajk, nevim co s tim a v servisu se jim do toho nak nechtelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Na LPG vám bude fungovat akorat napětí, teploty a čas :-) Možná kdybi jste měli vstřikování LPG , ale to by chtělo zase jiný konstanty pro ten počítač, protože ty vstřikovače jsou jiný. Ten počítač se mi hrozně líbí, ale taky mám plyn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 i na sekvenc to ukazuje velmi nepřesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No kvůli těm jinejm vstřikovačum. Je tam jiný tlak a průměr ventilku..... To by se musela zjistit konstanta pro LPG a tu přepsat v tom TC-6 . Ale kdo by to dělal :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Můžu se zeptat jaká byla cena? Děkuju jestli chces vedet cenu muzu si te zeptat delam teda sice v Oplu HK ale patri to pod jednu firmu Olfin Car a v Palace mam par znamych.. kdyby sis tam chtel zavolat tak na : http://www.olfincar.cz/autosalon-hradec-kr.../kontakt-50.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.