Petrkiller Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No neviděl jsem tu pružinu kde rupla ale je to opravené .. měl to asi za 2 a půl hoďky zmákle .. vyšlo mě to i s prací na 1700 pružina + axiální ložisko .. není to žádna china a rozhodně ne starline tak uvidíme já doufám že to vydrží co nejdýl. Hodně mě lidi říkali proč měním jen jednu pružinu že to bude tužší ale není to znatelný rozdíl. Snad jen když se to opravdu hodně zhoupne. Takže mám klid konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Osobně jsi myslím,žes dobře neudělals. Měls vyměnit obě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Proč? On říkal že by to udělal stejně na svém autě.. Ta druhá může rupnout zítra, mohla rupnout už jak jsem jel domů, ale taky nemusí rupnout nikdy. Až rupne tak jí nechám opravit a bude to. Maximálně riskuji 500kč .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 zdravim je mozne aby tlumic zpusoboval natoceni volantu do prava??? pac kdyz je teplo tak je volant do prava kdyz mrzne tak je rovne ale jakmile sedne spolujezdec tak se zase natoci do prava.Na kostitrasu zadnou vuli nenasli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Divné, divné .. koukl se už někdo pořádně na tu nápravu? To se ten volant samovolně stočí po zatížení auta více na pravé straně? Nebo za jízdy jenom či jak? Nemůže to být taky třeba prasklá pružina? Která by se zasekla a tím slačením by nutila kolo natočit? Asi blbost že. Jen uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) pardon volant de do leva ne do prava:-).... sedne spolujezdec rozjedu se a volant do leva cim vic zatizim pravou stranu tak tim vic de do leva..uvedu priklad ja mam 90 kilo spolujedec mel 130kilo a dalsi sedici zanim mel 80kilo a volant byl skoro o 90stupnu do leva a tahlo to do prava tak sem toho sediciho vzadu posadil za sebe a byl klid:-) auto najeto 95tisic Editováno: 26. leden 2013, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Takhle přetěžovat osobní auto Tož a prohlížel někdo už pořádně nápravu? Není tam něco ohlý? Vypadá vše aspoň vizuálně vpořádku? Já teda vůbec nevím .. zkusil bych zajet na geometrii a povědět jim tvůj problém co na to řeknou. Ale geoška asi nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 bylo na stk na kostitrasu a bez problemu nikde zadny vule nic...do jara to uz snad preziju az hodim letnaky tak stejne musim na olej takze mu to tam necham at to proleze a mrkne i na rizeni.....jen doufam ze to nebude ridici skrin nebo jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 spíš řídící tyč ne? To jest drahé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 nwm:-) ale vim ze to bylo pres 10 tisic....to by se mi spis vyplatilo to posadit nekam na sutr a hodit to na pojistku:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 snad to nebude tak drasticky...pac kdyz jedu po zmrzlim snehu tak mi to z pravy strany mlati az se klepe palubka a trha mi to volantem:-D takze doufam v tlumic ale jeste lip v horni ulozeni.-D no uvidim az pojedu na jare na volej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tak to bych viděl možná i na zmrzlý tlumič. Zkoušel jsi zmáčknout to auto jak pruží? Jestli se vrací zpět? Mě se zasekl zadní pravý tlumič a řeknu ti že to byly rány .. kámoš jak jsem ho vezl si málem rozbil hlavu jak poskočil do střechy řešil bych to hnedka. Může to být uložení + ložisko ale taky pružina co jsem měl já před pár dny .. pružina mě rozsekala ložisko .. tím jak s tím budeš jezdit zničíš gumu po pár tisích nejspíš pokud ti to mlátí a ložisko v kole a ostatní jeho části to taky dost schytají.. řeš to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) kdyby to bylo lozisko v ulozeni tak by to melo jakoby krupat pri plnym rejdu ne???:-) Editováno: 27. leden 2013, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) Když jsem měl ruplou pružinu tak to praskalo jen při plným rejdu, nebo skoro plným. Když jsem měl ložisko rozsypané, přeskakovala tam jakoby guma a to při každém menším otočení. A vzpomínám si že ta pružina mě auto stáčela šíleně do stran. Křupla nalevo, auto táhlo na levo, ale extrémně. Křupla otáčením na pravo, auto táhlo napravo. Tlumič bych vyzkoušel zatlačením na auto jestli není tvrdý a odtlumí to. Ale každopádně bych to řešil hned. Zbytečně si ničíš další díly pokud to je něco s kolem. Mě i pneumatika poskakovala po silnici a vyfukovala se. A přenášely se vibrace až do volantu při rychlosti okolo 100-120km/h .. Editováno: 27. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Zdravím, je lepší když už měním axiální ložiska to vyměnit i s tím uložením ložiska?? Když už tak komplet?? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Jasně vyměn to celé,není to uložení už tak velká cenová položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 a máš to pri jednej práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.