milanko1 Vloženo 29. Březen 2012 Vloženo 29. Březen 2012 Zdravim vsetkych chcem sa spytat mam rozobraty motor 1.2 6v potrebujem zalozit rozvod nasiel som zarez na vacke pod snimacom otacok no neviem ako postupovat na kluke nie je tam ziadna znacka. Je tu toho popisane dost no nie ako zaistit klukovu hriadel dakujem Citovat
libero Vloženo 29. Březen 2012 Vloženo 29. Březen 2012 prípravkami... kluka sa aretuje na mieste snímača otáčok, prípravok sa zasunie do otvoru v bloku a zotrvačníku , vačka na 12V z boku na prípravky, odstrániš záslepky, a 6V z vrchu prípravok namiesto snímača otáčok vačky... Citovat
milanko1 Vloženo 31. Březen 2012 Autor Vloženo 31. Březen 2012 Ďakujem krásne veľmi mi to pomohlo . Len pre zauimavost ak by bol niekto slepý ako ja snimac otáčok sa nachádza zo zadu motora najlepši prístup je ked demontujete sacie potrubie je hneď pod ním Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.