Přejít na obsah

Alu kola Octavia combi 4x4

Svačinkář

Doporučené příspěvky

Ja mit 4x4 tak litam jen po polich, tam trefim zacpu maksimalne u zajice :D

Ty si bambus. :)

Jinak pánové - není to hovadina snižovat 4x4? Nevím... Pak mi to postrádá smysl. Mi se shozené auto dolů hodně líbí, ovšem vzhledem k tomu kudy musím jezdit na chatu bych potřeboval spíš nahoru. Mimochodem proto jsem taky volil 4x4. Ale proti gustu... :kol-47:

Jinak bych chtěl vidět, jak bych projel takovou cestičkou mít auto dole. :kol-30:

post-55712-0-05083400-1333220712_thumb.j

Editováno: , autor: jirina5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno abych to vysvětlil proč mám 4x4 combi. (jirina5 / Jinak pánové - není to hovadina snižovat 4x4? Nevím... Pak mi to postrádá smysl) Původně sem tohle auto ani nechtěl ale známí mi nabídl slušnou octavu 4x4 1.8T 20V za pěkný peníze tak sem dotoho šel jen z důvodu že to je kára po servisákovi škoda takže fajn vedená a pravidelně udržovaná se super motorem a to že to je 4x4 je takový malí bonus :) . Ale vadí mi ta výška tak potřebuju auto posadit dolu a pěkný kola ať to má ten správný šmrnc :p

Editováno: , autor: Svačinkář
Odkaz ke komentáři

od toho bt-design to nejsou kola od Škodovky, ale od toho úpravce a kdo mu je vyrábí netuším, jen tam dali víčko Škoda. Tak jakej je teda tvůj strop za kola? jako jestli chceš 18" a do 8tis tak to seženeš tak nějaký starší a ty nezapíšeš do TP, a připrav se že pneu na to budou dražší jak ty kola, jestli nemáš moc financí na pořadný kola tak si radši počkej až budou 18" kola s pneu nejsou levná záležitost.

ty druhý kola by vypadali podle mě strašně :D tyhle jsou podobný ale nový -> http://www.alukola.com/eshop/9986-rocket

Odkaz ke komentáři

felos : Prosimtě začal jsem se ted hodně zajímat o ty odklony kol jak si řikal. Nevíš náhodou kde se dají sehnat nebo jen vyrobit na zakázku? Taky jsem četl že prý stačí povolit pár šroubů a přitáhnout ty kola víc k nápravě. Sice to je jen o 2mm z každé strany , udělat geometrii a prý to je znatelně lepší. Nevim co je na tom pravdy ale lepší než ramena za 8000,- Editováno: , autor: Svačinkář
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...