mikeee3nec Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Zdravím. Koupil jsem Fabku 2005 16V 55kW na LPG. Pri jizde na benzin mi auto "strili" do vyfuku v nizsich otackach. Zatim jsem nic nemenil, jde mi jen o nejake tipy cim by to mohlo byt zpusobeno a na co se prvne podivat. Z toho take prameni problem pri jizde na LPG hlavne po ranu kdyz neni motor moc zahraty. Zacne to skubat a vyhodi to chybu systemu kontroly vyfuk. plynu.Kdyz se auto zahreje vice tak tento problem nepozoruji. Osobne bych to videl asi na vahu vzduchu, ze dava moc bohatou smes? Diky za Vase tipy a rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 vaha vzduchu v 1,4 16V ? To asi ne Netuším, čím to může být, ale snažil bych se to co nejdříve vyřešit, protože jestli to opravdu střílí do výfuku, tak to katalyzátor dlouho nepřežije, spíš už bude ale po smtri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeee3nec Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 kurde no asi budu nucen zajet do servisu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeee3nec Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 tak mel jsem to na diagnostice a vyhodilo mi to nasledujici chyby 17519 - Regulace lambda (rada valcu 1) System prilis chudy P1111 - 35-10 - - - Sporadicky 16686 - Valec 2 Zjisteno zapalovani vynechava P0302 - 35-10 - - - Sporadicky 16686 - Valec 2 Zjisteno zapalovani vynechava P0302 - 35-10 - - - Sporadicky 16685 - Valec 1 Zjisteno zapalovani vynechava P0301 - 35-10 - - - Sporadicky 16684 - Zjisteno vynechavani zapalovani P0300 - 35-10 - - - Sporadicky 16688 - Valec 4 Zjisteno zapalovani vynechava P0304 - 35-10 - - - Sporadicky 18058 - Pohon datove sbernice Chybi odezva sdruzenych pristroju P1650 - 35-10 - - - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeee3nec Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 ohledne toho zapalovani sem vygooglil ze problem muze byt v zapalovaci liste, od toho muze byt problem i s lambdou? Taky mi nekde profukuje vyfuk, nejspis pletenec, tak me napadlo jestli treba tohle nemuze lambdu rozhodit? A ty pristroje to nejak nechapu, zda se mi ze fachci vsechny bez problemu. Nemel s tim nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 pokial sa nemylim, su tam na kazdej sviecke zapalovacie cievky, tak by som skusil tie a vymenil by som aj sviecky... Sviecky asi ako prve, su lacnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeee3nec Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 jj mas pravdu. Prehodil jsem tu z tretiho valce, ktera by mela byt dobra na ctvrty, vymazal chyby a uvidim co to vyhodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 jinak ano, prasklý vlnovec může mít vliv na lambdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeee3nec Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 mam dotaz jeste ohledne lambdy.Ve skupine 31 jsou dve hodnoty lambdy. Ta prvni se meni tak 0.98 az 1.05 nebo tak nejak. Ta druha je porad 1. To je lambda za katem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.