Milhausek Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Rolbař - Praha, já v Humpolci, Vaša - Prostějov.. cena kolem 3500 i s pal.pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jize Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Jeste otazecka. Ta cena je komplet prace a temp nebo jen prace? Nejak sem to nepochopil co je vyse psane. Omlouvam se predem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 s prací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Nevím proč si Klokočka v PHA řekl tak moc (jiné páčky??, potřeba vyměnit i kroužek řízení??), já byl teď 3 dny pryč, ale než jsem jel, tak jsem volal do Škodovky a páčky 5K0953502N o kterých tady nikdo otevřeně neřekl, že jsou to ty pravé, stojí i s dph 2450kč. Takže je nemá cenu kupovat na netu, s dopravou to vychází skoro stejně. Zeptám se i za kolik je tam namontují, kolegovi na o1 ji montovali za 820kc vrámci garančky. Přístí týden dám vědět, jak jsem dopadl, pokud se vejdou s prací pod 1000, tak si to nechám udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak jsem se zastavil ve škodovce. Je to smutné, ale opravdu mi nabídli jen páčky s označením 3T0035623 za 6300 kč. Pak se nedivím, že to s prací výjde na 8000kč. Bohužel neměli ty páčky ani skladem, tak jsem nemohl zjistit, jaký kod je na páčkách v tom setu na dodělání tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 stačí se jen někomu z té trojice, co psal milhausek ozvat a máš po starostech a hlavně palubák a tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Tak jsem tu chtěl už napsat finální závěr, ale ještě nemohu. Když jsem byl posledně u škodovky se ptát na ty páčky, tak abych neodešel s prázdou, tak jsem si koupil aspoň sadu na dodělání zadních reproduktoru a s tou jsem si minulý týden pohrál. Pak jsem jel kolem škodovky a objednal si ty páčky 5K0953502N za 2500kč a chystal jsem se na vlastní montáž. Při vyzvedávání páček jsem si je prohlížel a prodavač se mě ptal proč to dělám a jestli jsou to ty co chci. Já mu odpověděl, že doufám a tak se rozjel 10 minutový rozhovor na téma záruky a montáže předražené sady tempomatu podle doporučení škodovky. Závěrem bylo, že mi tam ty páčky raději namontují oni (abych jim je nevracel, když to nevím jistě) a tak jsem tam včera přistavil auto. Ale aby to nebylo tak jednoduché, tak jsem přehlédl jaký byl popis v zakázce a tam bylo jen dodělání tempomatu. Chytřejší už tuší jak to dopadlo. Za montáž jsem zaplatit 1000kč, takže to celé stálo 3499kč, což je celkem super, protože jsem nepřišel o záruku. Při předávání auta jsem samozdřejmě přišel na to, že nefunguje palubní počítač, protože to nebylo uvedené v zakázce a elektrikář co to montoval se nedovtípil. Tak přijímací technik volal elektrikáři, a tak jsem musel zajet narychlo autem na dílnu, kde technik zastrčil bezdrátovou čtečku do mého auta a šel do rohu dílny, kde strávil následujících 30 minut a čekáním a klikánim v nějakém tom vasu. Bylo na něm vidět, jak ho to sere a výsledek byl, že mu to nejde nakódovat, že mu to jednotka odmítá, a že to zjistí u škodovky a že se mi ozvou. Tak teď budu do pátku čekat, pak to zkusím nakodovat sám, jestli to opravdu odmítá ta jednotka nebo v tom podnělním teple to byl na toho technika již moc velký požadavek. Tempomat funguje a už ho testuji a učím se sním. Tak celé to nyní je o tom, jestli ten můj podvolantový kroužek 1K5-953-521 AD opravdu neumí palubní počítač a dovoluje jen tempomat, který v té době šlo do nové škodovky doobjednat nebo jen technik neměl svuj den a během pár dnu to donastaví. To už je otázka pro znalé v oboru. Jinak opravdu stačí koupit ty páčky za těch 2500 (mít je nové a nekupuvat je někde z vrakáče ani tu drahou sadu s káblikem, která je potřebná jen pro yetiho a supa s označením 3T0-035-623) a nakódovat, pokud to jednotka umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Tak jsem to dnes už nevydržel, ze škodovky se neozvali, tak jsem připojil ten můj čínský klon upravený z 805 na betu 11.2, nastavil kodování i pro palubní počítač a dal Do It!. Hned se zobrazilo code accepted. Nové kodování je 4080140000. Odpojil jsem čtečku a vyzkoušel páčky. Palubní počítač funguje, spotřeba 5.1. Takže závěr: Kdybych nebyl málo odvážny, tak jsme to měl za 2500, ale měl jsme strach jak se zárukou. Všechny důležíté informace pro odvážlivce, kterí by chteli zkusit si dodělat tempomat a palubní počítač do octavie FL modleový rok 2011 jsou zde asi uvedené. Tak hodně štěstí při montáži a kódováni. Pokud nejste odvážní, tak se tady nabízí x lidí, kteří vám to za 3500 udělají. Nevím jestli se vám podaří ukecat škodovku, aby vyměnili jen páčky za 2500 a přidali 1000 za práci, protože já byl ve dvou servisech a ani v jednom o této variantě nevěděli a nenabízeli jí. Jen díky ochotě prodavače ND a mých informaci z webu mi ty páčky namontovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Problém s nastavením. Jak jsem již psal, namontoval jsem páčku a kamarád z fora mi ji přijel nastavit. Bohužel tempomat stále nejde aktivovat. Zkoušeli jsme snad všechno možné. Pořád to hází chybu, že se musí počkat s aktivací loginu. Nemáte někdo zkušemosti s tímto problémem? Popřípadě, kde na jihu či západě Čech je škoda servis, kde maj nějakýho pořádnýho diagnostika? O Autospolu u nás si myslím svý. Nějaký zkušenosti z Klatovama, Strakonicema, Pískem nebo okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Senožaty u Humpolce můžu aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Je to z ruky ( ale v nastavení to nebude, jelikož dnes nastavil O II švagrovy bez problémů a stejný postup u mě nešel. Švagrovi to login přijalo, mě nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 věřím tomu že to rozchodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) 130 km, zbytečně jet nechci, nějaká rada na dálku by nebyla? Proč tedy švagrovo bez problémů a moje login nepřijala. Klidně napiš do zpráv. Mám ve Vlašimi bratrance, nějak bych to musel zkloubit, ale nechystám se tam teď. Máš s tím již nějaké zkušenosti? Editováno: 4. Květen 2012, autor: svobodak82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 dělal jsem spoustu tempomatů a bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Jasně, věřím a chápu, kamarád z fora taky spoustu dělal a bez problémů. S tímhle se prý ještě nesetkal. S touto chybou zkušenosti máš? Náhodou na Strakonicko se někdy nechystáš. Nebo někam poblíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Strakonice uživatel Ferda25, ten to 100% rozchodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 OK zkusím mu napsat, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Při vší úctě (pramenící z jistého obdivu, že jsi se rozhodl to vyřešit, a vyřešil), tak jaké pro mne plyne ponaučení z tohoto příběhu? Že pro normální lidi, kteří nejsou programátoři, nemají VAG 8xx+, nebo se s tím prostě nechtělí drbat, je nejlepší (myšleno rychlejší, levnější, a koneckonců i se zárukou) obrátit se na místní osvědčené borce, kteří zde byli zmínění - protože tohle je věc, kterou udělají na počkání. A kdyby to náhodou nefungovalo, tak prostě nezaplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Souhlasím, kdo si nechce hrát, tak si to nechá udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 jj taky bych to viděl na ferdu25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čiko Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Namontuje někdo tempomat do OII Děčín a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 pouze nakodovat a jedeš.. pokud nemáš ani pal.pc tak vyměnit podvolantovou jednotku jak se to koduje mam taky problem s tempomatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 OK zkusím mu napsat, děkuji. jak jsi dopadl jsem z klatov a mam podobny problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 dělal jsem spoustu tempomatů a bez problémů... prosim te kde sezenu cisla nebo seznam podvolantovek ktere podporuji tempomat nebo to staci jen nakodovat?Neznam a nevim vubec jak se to dela ,palubni pc mam mali bez obrazku auta ,packa je namontovana a tempomat v rj aktivni ale nejde to ,necha se s tim neco udelat nebo budu muset sehnat novou podvolantovku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 máš to špatně nakodované a pokud máš auto starší než MR05 tak ti tam chybí drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.