Michálek TDI Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 máš to špatně nakodované a pokud máš auto starší než MR05 tak ti tam chybí drát Ahoj tak jsem to všechno rozebral a podvolantovka ma cislo 1K0 953 549 BN a packa ma 1K0 953 513 G.Auto je rok 2008.Je teda mozne to zprovoznit? propojit nebo budu muset sehnat jinou podvolantovku ?Tak nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 ano je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 BN má podporu tempomatu, pokud je vše nakódováno, musí fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čiko Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Mám podvolantovku číslo 1K0 959 653 C a páčku 1K0 953 513 G. Auto je rok 2005. Namontoval jsem páčku, ale tempomat nejde zaboha aktivovat. Nevíte někdo, kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 dal jsi sem číslo kroužku, ne podvolantové jednotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 ahoj teď jsem tady četl že zapojuješ tempomat, sice to zatím dávám dohromady, ale chtěl bych si vyměnit volant za multifunkční takže mám objednanou i novou podvolantovku a i tempomat stačí když tedy páčku vyměnit a nakodoval bys mi to? byl jsem ve škodovce a tam mi řekli že tempomat mě bude stát ale přes 5000 ale už mám domluvenou páčku i s tou podvolantovkou o dost levněji, ale budu to potřebovat nakodovat. Mám octaviu II rok výroby 2008, ale ještě to není face. Tak jestli bys mohl? Dík Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 není problém nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Ahoj všem, mám dotaz, věřím, že to nebude zajímat jen mě. Mám OCtavii FL Prima modelový ročník 2012, která nemá tempomat. Ale má palubní PC. Dá se tempomat "dodělat"? Myšleno vyměnění páček (FL má tuším páčky spojené-levou a pravou) a nakódováním. Pomohl by mi s tím někdo? A teď se možná zeptám hloupě. Auto má čtyřletou záruku. Může takovéto "dodělání" tempomatu tuto záruku ohrozit? Předem moc díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 ano lze dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Mám podvolantovku číslo 1K0 959 653 C a páčku 1K0 953 513 G. Auto je rok 2005. Namontoval jsem páčku, ale tempomat nejde zaboha aktivovat. Nevíte někdo, kde je problém? káblik z podvolantovky do RJ si natiahol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 tempomat na OII FL není problém dodělat záruku musíš konzultovat s tvým prodejcem měl jsem případ kde by majitel starší FI s prodlouženou zárukou o vše přišel po montáži LED DRL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Všem díky za radu. Teď konečně budu mít zase čas se tomu věnovat. Tak nejvíc se bojím o záruku. Tak auto je rok starý a záruka ještě tři roky. Přijít o to by byla hloupost. Zkusím pár prodejců co oni na to. Snad nějaký autorizovaný servis Škody bude přístupnej. Nemá někdo nějakou zkušenost s nějakým šikovným, případě s nějakým kdo něco takového již udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Ja si myslim, ze ked ti to bude robit autorizovany servis Skoda, tak o zaruku urcite neprides. Bude to len drahsie(material, praca). Ale za to zachovanie zaruky to podla mna stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 sežeň si díly a montáž svěř aut. servisu a o záruku nepřijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Zdravím vespolek mám Octávii r.v. 2009 je to Octávia II model po faceliftu a chtěl bych si tam nechat dodělat palubní PC a tempomat, stačí když mi jen vyměníte páčky pod volantem nebo je třeba ještě něco jiného ??? Podotýkám že tam nemám palubní PC Kolik by tato úprava stála ??? za info díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jago007 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Zdravím vespolek mám Octávii r.v. 2009 je to Octávia II model po faceliftu a chtěl bych si tam nechat dodělat palubní PC a tempomat, stačí když mi jen vyměníte páčky pod volantem nebo je třeba ještě něco jiného ??? Podotýkám že tam nemám palubní PC Kolik by tato úprava stála ??? za info díky Ja mam ten isty model aj rok vyroby.Ja som dorabal minuly tyzden pocitac aj tempomat.Musela sa menit podvolantovka.Chlapikovi co mi to montoval to trvalo cca30minut a este aj s nakodovanim funkcie Corner. Editováno: 10. Září 2012, autor: Jago007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 záleží co máš ted za podvolantovou jednotku několikrát jsem to dělal a bez problémů vše chodí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 záleží co máš ted za podvolantovou jednotku několikrát jsem to dělal a bez problémů vše chodí jak má to tedy znamená že pokud to nepodporuje podvolantová jednotka tak stačí sehnat jinou která to podporuje a domontovat spínač na spojku a tempomat i PC jde aktivovat ??? stačí tato jednotka : http://aukro.cz/jednotka-multifunkcniho-volantu-octavia-ii-face-i2598571608.html je zajímavý že na stejný dotaz 2 autorizovyný servisy odpověděli že je třeba měnit i budíky prý kvůli displeji PC na kolik to cca vyjde ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 ty nemáš v autě spojkový spínač ? podvolantová jednotka 1500-2500,- páčka tempomatu 300,- použitá, 1600,- origo nová páčka PC podobně jako u tempomatu instralace nastavení cca 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 ty nemáš v autě spojkový spínač ? podvolantová jednotka 1500-2500,- páčka tempomatu 300,- použitá, 1600,- origo nová páčka PC podobně jako u tempomatu instralace nastavení cca 600,- abych řekl pravdu tak jsem nekoukal zda tam je nebo ne , ale předpokládám že když tam není tempomat tak na co by tam byl spínač není tu někdo z Plzně kdo to dělá ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 všechny OII mají spojkový spínač (samozřejmě krom aut s automatickou převodovkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 neporadí mi někdo jaký označení podvolantovky schánět aby podporovalaa PC a Tempomat ??? je nutné dodržet i cca rok výroby auta při koupi podvolantovky ???? mám r.v. 2009 model po FC od Plzně tu nikdo není kdo to dělá ???? za tipy a nabídky dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Nejdřív zjisti co tam máš teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) nejdou mi sem vložit fotky už jdou Editováno: 15. Září 2012, autor: zdendaa1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaa1 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) tak tuhle jednotku a páčky tam mám: Editováno: 15. Září 2012, autor: zdendaa1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.