vilis1 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Poradte mi prosím ,mám Octavku 1,6 75kw - jak se projeví praskle tesneni pod hlavou. Děkuji za rady mám podezreni na tuto zavadu. No ,ale olej ve vode neni a ani na vicku od motoru nic neni je ciste. Pri jizde na dalnici mi akorat jde teplota dolu treba asi na 70 stupnu a pak se zase vratí na 90. a take mi vyletela hadice od termostatu, ale zadne problemy pred timto nebyly. No snad mi nekdo poradi Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A co třeba vadný elektronický termostat, který tam máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 tiež by som to videl na špatný termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.