kokrh Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Sleduji toto forum již delši čas tak se musim s Vami podělit o moji zkušenost ktera se mi stala včera.Rano jsem prijel do prace a večer jsem chtěl normalně odjet a po nastartovani strašny zvuk.Tak jsem motor hned vypnul.A co ted.Po chvilce premyšleni jsem sundal oba kryty nahoře z rozvodu a vyděl ten masakr co se tam stal.Asi mi tam vlezlo nějake zviře a to se mi tam namotalo.Ted je auto v dilně a čekam na vysledek.Je to superb BDH a motor jsem už jednou měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Stalo se mi hodně věcí, ale toto je docela masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Jo, tak to jsem slyšel, že někomu tam vlezla kočka. Sice nevím co to bylo vůbec za auto a ani jak se tam vlastně dostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Hoď sem foto aby jsme to viděli. Mě by to zajímalo co ti tam vlezlo a jak to tam vypadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Bude mi to dělat až přišti tyden a fotky jsem mu řekl at mi uděla taky.Rozvody jsem dělal před 12000km.Jenom doufam aby tam nebylo něco dalšiho.Ventil atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.