vohnout Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Cauky,chtel bych se zeptat co by to mohlo bejt.Kdyz v aute jedu,tak nic necitim,kdyz zastavim treba na semaforu,tak zacitim,takovej zapach jakoby spalenej olej-a jen kdyz mam zaplej vetrak,venku to je citit trochu taky kdyz zastavim,ale z vyfuku to nejde.Motor spinavej od oleje nemam,ani nikde nic nekape na vyfuk ze by se to palilo.Mohlo by to bejt treba ze nekde utikaj vypary treba pres olej vicko?????,trochu se mi klepe kryt motoru.najeto mam 75tis.Diky za nejaky tipy a rady na co mrknout. Editováno: 11. Duben 2012, autor: vohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Taky se mě klepe kryt motoru a hlava je trochu od oleje právě pod víčkem oleje.. Myslím si že moc netěsní a unikají výpary.. ale mě olej nesmrdí ani neubývá .. najeto mám 169 000. Sundal jsi ten kryt motoru? Musí to být spaovaný olej třeba na hlavě .. to není možné prohlédni celý motor .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 kup vonavej stromecek a neres to popripade kup neco na umyti motoru, motor umej a neresil bych to je to normalni jev a dela to vsem,..... me treba taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 7. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 kryt jsem mel dole,zablitej od oleje motor nikde neni,´jen trochu u kliky,je to takovej smŕadek jako kdyz si cuchńes k nalejvavimu vicku oleje,jako neresim to jen me to zajima.driv jsem to necejtil v kabine.olej neubyva.od vymeny do vymeny porad stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 jeste nekdo cim by to mohlo bejt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 vyreseno.novy tesneni na nalejvacim hrdle pod krytem motoru to strary bylo uz tvrdy jak prase.uz zadnej smradek v interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.