libero Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 máš to správne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 -jedno je pravda,že v servisnom manuále nie je výmena pal.filtra predpísaná žiadnymi kilometrami.... -zároveň,ale nechápem vôbec obchodného ducha daného predajcu...veď nemu môže byť jedno či sa má,alebo nemá meniť..jednoducho jeho záujmom má byť,aby predal čo najviac ND... -vítezslav2:ak si ho chceš vymeniť,jednoducho ho nepočúvaj a kúp si ho..a keď nechce,tak kúp inde.. Jsem stálej zákazník,proto na mě namaj zájem zas tak moc vydělávat,ale teď teda nevím.Menit či neměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 ak máš nabehané cca okolo 60t km,tak výmenou nič nepokazíš,len pomôžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Já bych vyměnil i dříve. V 60k už jsem tam měl řádný sajrajt. Nestojí to tak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 myslim ze za 500 kc se rozhodne vyplati predejit oprave za par tisic,... filr vymenis sam doma na heveru maximalne za hodinku a to prehanim takze za me rozhodne vymenit pri dnesnich kvalitach benzinu,.... jenom LIP pro palivovou soustavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Mám už 70 000 km.Za originál chtějí kolem 1000Kč.Jinej bych tam ani nedával.Asi ho vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Jestli chtějí jen za filtr tisícovku, tak si ho kup radši sám http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/palivovy-filtr.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 :D za original litra tak to maj dobre napaleny,... ale nejlepsi na tom je to ze to bude original s logem VW, Skoda, Seat, Audi ale kde to vyrobily bude stejne velkym napisem napsano MADE IN CHINA :D ja nakupuju tady,.... mam FILTR MANN a sem spokojenej a myslim si ze nebudu sam a milion lidi bude semnou zde odkaz na filtry: ................................. http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/katalog.asp?skup=19F ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Presne, zobral som original zo skoda-dily.cz, original prisiel, ale je na nom napisane made in china... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 tak tak jsou to vydridusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak už mi řekly ve třetím značkovým servise,že u tohohle motoru se filtr nemění.Ten třetí vývod je prej regulátor tlaku a proto se nemusí měnit.Tak jsem se na to vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 ser na servis a delej to vuci motoru kup to a vymen to nic tim opravdu nezkazis jenom pomuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 komu nie je rady,tomu nie je pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Vím že už tu je na podobné téma plno debat, plno jsme jich prolezl ale 100% odpověď jsem nenašel. Jaký typ palivového filtru si mám koupit na mojí Fabku sedan ? 1.4MPI 50kW, r.v 2002. Typ motoru AQW. Vím že to zjistím až ho sundám ( takhle z venku na něm není nic vidět ), ale nechce se mi to na 2x rozebírat když vím jaké s tím je sraní. ( bohužel pro filtr musím do většího města ) PS: minimálně bych určitě koupil originál, ale i ten je prej made in china. Dají se sehnat i značkové ( lepší ) ? kdyžtak link.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 zabehni/zavolaj do škodovky a na základe tvojho VIN-ka ti povedia aký filter ti tam ide.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 kluci poraďte pls, sehnal jsem na vrakáči palivák filtr se svorkama na benzin, dneska jsem pojistky vyndal ale když je přiložim k hadičkám co mám na autě tak ty pojistky co jsem vyndal jsou menší, jakto? Dávaly se snad v jinym roce jinej typ svorek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 nechces mi rict ....... ze chces dat pouzitej palivak z jine fabci do sve fabci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 ne mám novej, mě jde jenom o ty pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 zajimavy schanet novej palivak na vrakovisti ...... jen jestli nekecas co nahodit nejaky specifikace cisla filtru a atd ........ pri nejlepsim fotodokumentaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 nejsem blázen cpát použitej filtr do auta zítra nafotim a dám foto ale je to divný palivák jsem vyrval ze stejný fabie :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 a v te fabii byl novej nebo jak ? porad mi to nejde do hlavy jak vis ze byl novej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak jsem absolvoval výměnu paliváku a kdyby někdo neustále otálel, jděte do toho Za studena mě to prvních pár metrů poškubávalo při akceleraci a docela dost to podle PP tlačilo benzínu .. teď po výměně a prohnání, přidal jsem i aditiva VIF a mám klid! Starý filtr byl původní a při 209 000 km vyměněný. Ještě jsem jej nerozřezal ale podle toho co z něj vytékalo je úplně černý. Dokonalá černota stálo to za typeníze a jedine oreginal. A pozor, špatně se oddělává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 taky je otazka jestli to dobře regulovalo pokud máš regulator ve filtru...ono to jebe pokud není tlak paliva kolem 3b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 kdyz mel origo filtr jeste z vyroby a nevymenenej, tak nad touhle otazkou sem ani nespekuloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) Zdar hoši, Jen takový dotaz... Před měsícem jsem měnil palivový filtr (v prodejně mi dali jakýsi Comline EFF129 se zpětným ventilem - kolik "bar" má to jsem nezjistil ale podle stránky výrobce pasuje na můj motor) od té doby jsem najezdil okolo 1500km úplně v pohodě. Auto jelo normálně. No a teď stojím a palivové čerpadlo se odporoučelo. Mám podezření že za to může nesprávný filtr a bojím se.. když vyměním čerpadlo aby neodešlo zase. Vím že dělají 3 bar a 4 bar filtry. Ale tady jsem četl že kdosi tam dal 4 bar a rok už v pohodě jezdí tak nevím. Třeba to čerpadlo byla jen náhoda nebo ne...docela mě to štve. ____________________________________________________________________________ FABIA rv. 2000, 1.4MPI 50kW, ATZ Editováno: 29. Červenec 2013, autor: MarekIRL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.