Květen 15, 201213 r -jedno je pravda,že v servisnom manuále nie je výmena pal.filtra predpísaná žiadnymi kilometrami.... -zároveň,ale nechápem vôbec obchodného ducha daného predajcu...veď nemu môže byť jedno či sa má,alebo nemá meniť..jednoducho jeho záujmom má byť,aby predal čo najviac ND... -vítezslav2:ak si ho chceš vymeniť,jednoducho ho nepočúvaj a kúp si ho..a keď nechce,tak kúp inde.. Jsem stálej zákazník,proto na mě namaj zájem zas tak moc vydělávat,ale teď teda nevím.Menit či neměnit.
Květen 15, 201213 r Já bych vyměnil i dříve. V 60k už jsem tam měl řádný sajrajt. Nestojí to tak moc.
Květen 15, 201213 r myslim ze za 500 kc se rozhodne vyplati predejit oprave za par tisic,... filr vymenis sam doma na heveru maximalne za hodinku a to prehanim takze za me rozhodne vymenit pri dnesnich kvalitach benzinu,.... jenom LIP pro palivovou soustavu
Květen 16, 201213 r Mám už 70 000 km.Za originál chtějí kolem 1000Kč.Jinej bych tam ani nedával.Asi ho vyměním.
Květen 16, 201213 r Jestli chtějí jen za filtr tisícovku, tak si ho kup radši sám http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/palivovy-filtr.html
Květen 16, 201213 r :D za original litra tak to maj dobre napaleny,... ale nejlepsi na tom je to ze to bude original s logem VW, Skoda, Seat, Audi ale kde to vyrobily bude stejne velkym napisem napsano MADE IN CHINA :D ja nakupuju tady,.... mam FILTR MANN a sem spokojenej a myslim si ze nebudu sam a milion lidi bude semnou zde odkaz na filtry: ................................. http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/katalog.asp?skup=19F ......................
Květen 18, 201213 r Presne, zobral som original zo skoda-dily.cz, original prisiel, ale je na nom napisane made in china...
Červenec 14, 201213 r Tak už mi řekly ve třetím značkovým servise,že u tohohle motoru se filtr nemění.Ten třetí vývod je prej regulátor tlaku a proto se nemusí měnit.Tak jsem se na to vykašlal.
Červenec 20, 201213 r ser na servis a delej to vuci motoru kup to a vymen to nic tim opravdu nezkazis jenom pomuzes
Srpen 6, 201213 r Vím že už tu je na podobné téma plno debat, plno jsme jich prolezl ale 100% odpověď jsem nenašel. Jaký typ palivového filtru si mám koupit na mojí Fabku sedan ? 1.4MPI 50kW, r.v 2002. Typ motoru AQW. Vím že to zjistím až ho sundám ( takhle z venku na něm není nic vidět ), ale nechce se mi to na 2x rozebírat když vím jaké s tím je sraní. ( bohužel pro filtr musím do většího města ) PS: minimálně bych určitě koupil originál, ale i ten je prej made in china. Dají se sehnat i značkové ( lepší ) ? kdyžtak link.. díky
Srpen 6, 201213 r zabehni/zavolaj do škodovky a na základe tvojho VIN-ka ti povedia aký filter ti tam ide..
Květen 21, 201312 r kluci poraďte pls, sehnal jsem na vrakáči palivák filtr se svorkama na benzin, dneska jsem pojistky vyndal ale když je přiložim k hadičkám co mám na autě tak ty pojistky co jsem vyndal jsou menší, jakto? Dávaly se snad v jinym roce jinej typ svorek?
Květen 21, 201312 r zajimavy schanet novej palivak na vrakovisti ...... jen jestli nekecas co nahodit nejaky specifikace cisla filtru a atd ........ pri nejlepsim fotodokumentaci
Květen 22, 201312 r nejsem blázen cpát použitej filtr do auta zítra nafotim a dám foto ale je to divný palivák jsem vyrval ze stejný fabie :/
Květen 22, 201312 r a v te fabii byl novej nebo jak ? porad mi to nejde do hlavy jak vis ze byl novej ?
Květen 28, 201312 r Tak jsem absolvoval výměnu paliváku a kdyby někdo neustále otálel, jděte do toho Za studena mě to prvních pár metrů poškubávalo při akceleraci a docela dost to podle PP tlačilo benzínu .. teď po výměně a prohnání, přidal jsem i aditiva VIF a mám klid! Starý filtr byl původní a při 209 000 km vyměněný. Ještě jsem jej nerozřezal ale podle toho co z něj vytékalo je úplně černý. Dokonalá černota stálo to za typeníze a jedine oreginal. A pozor, špatně se oddělává
Květen 29, 201312 r taky je otazka jestli to dobře regulovalo pokud máš regulator ve filtru...ono to jebe pokud není tlak paliva kolem 3b
Květen 29, 201312 r kdyz mel origo filtr jeste z vyroby a nevymenenej, tak nad touhle otazkou sem ani nespekuloval
Červenec 29, 201312 r Zdar hoši, Jen takový dotaz... Před měsícem jsem měnil palivový filtr (v prodejně mi dali jakýsi Comline EFF129 se zpětným ventilem - kolik "bar" má to jsem nezjistil ale podle stránky výrobce pasuje na můj motor) od té doby jsem najezdil okolo 1500km úplně v pohodě. Auto jelo normálně. No a teď stojím a palivové čerpadlo se odporoučelo. Mám podezření že za to může nesprávný filtr a bojím se.. když vyměním čerpadlo aby neodešlo zase. Vím že dělají 3 bar a 4 bar filtry. Ale tady jsem četl že kdosi tam dal 4 bar a rok už v pohodě jezdí tak nevím. Třeba to čerpadlo byla jen náhoda nebo ne...docela mě to štve. ____________________________________________________________________________ FABIA rv. 2000, 1.4MPI 50kW, ATZ Upraveno Červenec 29, 201312 r od MarekIRL
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.