yashaman Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Máte někdo zkušenosti se repasem na Garrett?? mám tušení, že neprodává náhradní díly na repase turbodmychadla nebo dělá to někdo schopně s náhradou, nemáte doporučení?? Nejlíp morava, díkx... Popřípadě za jakékoliv zkušenosti budu rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 zkusil bych www.nejdily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 pardon www.nejautodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) http://turbodmychadl...ky-a-odpovedi2/ nechal jsem si dělat jen preventivně revizi a spokojenost, jednání na jedničku, zatím najeto 15 tis. km a pohoda… Editováno: 9. Duben 2012, autor: XTomos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Já jsem kupoval nové, nic proti repasu, ale musí se to dělat pořádně a pečlivě. Osobně neznám o kom bych věděl že odvede 100% práci. A po přečtení zkušeností s reasem, následné problémy s reklamací, sem pár korum připlatil a mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.