Anorex Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Zdravím Zaujala mě mřížka(uprostřed místo originál s držákem SPZ) na této fotce v článku o hlasování o Auto roku na Škoda-home,už jsem jí parkrát viděl,ale nevíte někdo,kde jí sehnat...poslal bych zprávu uživateli,který je tam uveden pod nickem,ale nepodařilo se mi ho tu najít... děkuji vám ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 děkuji,špatně jsem koukal a hledal... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 já jsem koupil plast ala GTi (s výkroji ve tvaru plástev), vyřízl plast pod držákem RZtky a plast tam přidělal.....plast se dá koupit v jakýmkoliv krámku s tunning blbostma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.