Přejít na obsah

Zošúchaný kožený volant.

kimmi

Doporučené příspěvky

Pred vyše dvomi rokmi som kúpil fábiu vo výbave JOY (kožený volant,rýchlostka,ručná)a mala dosť ošúchaný kožený volant,no ošúchanie bolo iba z ľavej strany k vrchu volantu.Kilometre overené 106 000 auto nebúrané.Teraz mám stav kolometrov 140 000 a ošúchanie na volante sa vôbec nezmenilo.Mohlo by to byť ošúchané napríklad od prsteňa,potu rúk.Zaujímavé že sa nemení to ošúchanie.

Má s tým niekto skúsenosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...

Mám nedávno nasazený kožený potah volantu, Maria Cavallo. Volant vypadá moc pěkně a je příjemný na úchop. Ale pozoruji zde jeden jev - pokud se rychleji točí volant např. při vracení po zatočení - tak pociťuji pálení v ruce. Toto jsem před tím s potahem koženkou nepozoroval. Volant je zřejmě drsnější a možná až se více "ošoupe" tak tento jev zmizí. Máte s tímto někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Měl jsem ten potah hodně dávno ve feldě. Kůže je kvalitní,ale asi za 4 roky deního používání to na něm bylo už znát. Neloupal se,ale mírně odřený byl. A máš v tom pravdu,že je asi i maličko drsnější. Vzhledově mě trošku štval vzhled  potahu kolem ramen volantu. Ale stím se nedá nic dělat u potahů.

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě potah něčím malinko naimpregnovat, i když to výrobce v žádném případě nedoporučuje, ale mám obavy, aby nezůstaly fleky nebo ještě něco horšího. K tomu vzhledu kolem ramen - při nandávání jsem se snažil, aby nebyl vidět provázek tam, kde to nejde stáhnout k sobě, tedy jsem to v blízkosti ramen nestahoval - to mi přišlo jako nejlepší řešení, ale celokožený volant to samozřejmě není.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...