Publikováno Duben 18, 201213 r Pred vyše dvomi rokmi som kúpil fábiu vo výbave JOY (kožený volant,rýchlostka,ručná)a mala dosť ošúchaný kožený volant,no ošúchanie bolo iba z ľavej strany k vrchu volantu.Kilometre overené 106 000 auto nebúrané.Teraz mám stav kolometrov 140 000 a ošúchanie na volante sa vôbec nezmenilo.Mohlo by to byť ošúchané napríklad od prsteňa,potu rúk.Zaujímavé že sa nemení to ošúchanie. Má s tým niekto skúsenosť.
Duben 18, 201213 r Niektore auta uz po 30 000km maju volant v hroznom stave. Zalezi od majitela ci nosi prstene,retiazky,hodinky. Daj si na to potah MARIA CAVALLO a volant bude ako novy. LINK: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-kozene-potahy-volantu-maria-cavallo
Duben 18, 201213 r vykasli sa na potah a daj si to potiahnut, vyzera to lepsie jak origo http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html
Duben 18, 201213 r Autor Všetky tieto stránky som pokukal,už kožený volant je úplne iný ako obyčajný v lete sa tak veľmi neprehreje a v zime sa skorej zohreje.Skôr som chcel vedieť či môže byť taký ošúchaný,tak teda asi áno.
Červen 18, 201510 r Mám nedávno nasazený kožený potah volantu, Maria Cavallo. Volant vypadá moc pěkně a je příjemný na úchop. Ale pozoruji zde jeden jev - pokud se rychleji točí volant např. při vracení po zatočení - tak pociťuji pálení v ruce. Toto jsem před tím s potahem koženkou nepozoroval. Volant je zřejmě drsnější a možná až se více "ošoupe" tak tento jev zmizí. Máte s tímto někdo zkušenost?
Červen 18, 201510 r Měl jsem ten potah hodně dávno ve feldě. Kůže je kvalitní,ale asi za 4 roky deního používání to na něm bylo už znát. Neloupal se,ale mírně odřený byl. A máš v tom pravdu,že je asi i maličko drsnější. Vzhledově mě trošku štval vzhled potahu kolem ramen volantu. Ale stím se nedá nic dělat u potahů.
Červen 19, 201510 r Napadlo mě potah něčím malinko naimpregnovat, i když to výrobce v žádném případě nedoporučuje, ale mám obavy, aby nezůstaly fleky nebo ještě něco horšího. K tomu vzhledu kolem ramen - při nandávání jsem se snažil, aby nebyl vidět provázek tam, kde to nejde stáhnout k sobě, tedy jsem to v blízkosti ramen nestahoval - to mi přišlo jako nejlepší řešení, ale celokožený volant to samozřejmě není.
Červen 19, 201510 r Můžeš jej ůplně v pohodě přetřít ubrouskama na ošetřování kůže. Koupíš je na každé benzince.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.