Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nemám na to teď zbytečný koruny.. spíš musím pořešit ty gumy ale mrzí mě jak je chudák pomluchlanej :kol-32: našel jsem blaťas ve stejný barvě za 1500 Kč ale už byl fuč.. tak hledám dál. Jinak ty Atria jsem původně mooc chtěl, ale když jsem uviděl Arktosy tak jsem změnil názor :kol-28: je fakt, že v době kdy jsem auto pořizoval nebyly vůbec k sehnání! Ani teď jich není moc, protože se prodávali jen ke Scoutu a těch moc nejezdí.. Asi ty kola vyřeším tak, že na Arktosy seženu nový Continentaly a na původní Aviory navlíknu zimáky a plechy s původními pneu střelím...

Editováno: , autor: Petros7
Vloženo

To jsou piva v hodnotě jen 450 Kč Kdyby pivo na rok zdarma tak neřeknu :D

No já o tom docela uvažuju - líbí se mi ta flaška :kol-28: škoda že nedaj třeba 3 soudky po 10 litrech páč vypít 60 piv to je na pořádnou pařbu...

Vloženo

Dva dobre vecery a jsou fuc :D jinak kluci kapuco je nej , jsem vernym prikladem :D jen me sere to ze tedka tu barvu vidim furt , jak jsem berusku kupoval , nevidel jsem ji nikde ;)

Odeslano z Iphone 4S

Vloženo

Dva dobre vecery a jsou fuc :D jinak kluci kapuco je nej , jsem vernym prikladem :D jen me sere to ze tedka tu barvu vidim furt , jak jsem berusku kupoval , nevidel jsem ji nikde ;)

Odeslano z Iphone 4S

Hele to je tím, že seš na to víc zaměřenej.. já mám stejný pocit - dřív všude samá modrá a ted kapucino :-) Ale fakt je že barva sluší každýmu autu jiná - třeba na ix35 se mi kapucino nelíbí.. na tom autě mi víc sedí bílá.. To samý na Yetim se mi mooc líbí hnědá mato metalíza ale o roomstru už to říct nemůžu

Vloženo (editace)

Co je tohle za barvu? Červená Flamenco metalíza?? Je pěkná, zajímalo by mě proč jí přestali dělat? Roso Brunelo co dělaj místo ní je moc tmavá, teda ne že by nebyla pěkná to jo, ale já bych šel asi kvůli praktičnosti do světlejsí...

post-32230-0-82008400-1335598610_thumb.p

Editováno: , autor: Petros7
Vloženo

To jsem rád, že si to našel.. :D děkuji za pochvalu :) tak cappucino je hold luxusní barva :D ty kroužky vypadají zajímavě... akorát já nemám ten display na klimu... takže leda udělat Dance radio... přemýšlím teď lehce o podsvitu budíků :) Já měl původně 16 atria.. chtěl jsem moc Kentaury, ale ty nebyly.. měl jsem možnost koupi i těch co máš ty 16"... ale zaláskoval jsem se na první pohled do těchto :D ale váhal jsem ..

Jo o tom podsvitu jsem taky přemýšlel.. dovedu si představit bílou. Někde jsem tady četl co to obnáší a tuším že u klimy to je na výměnu diod což se mi rozvrtat nechce kor když je to v záruce ....

Vloženo

Presne, je to skoda ze uz ji nedelaj , ale zas ta nova zelena neni k zahozeni ;)

Je to i otázka marketingu a peněz a všeho kolem toho. Vem že musí držet barvu "v evidenci" aby byl typ, kód, bla bla k dohledání i po ukončení výroby pro opravy po haváriích atd. Taky se mi líbila,jako i ostatní červené,ale přednost dostala bílá- není na ní vidět prach, a raději prachy na panorámu než řešit metlu a blbě trefený např blatník při opravě.To naštěstí nemusím prožívat, ne že bych chtěl nějaký drc. Bílá Candy je sic pro někoho "obyčejná" bílá,ale na opravách nebude potíž(barva je jenom u Škodovky myslím od r.1996-MPIčka Feliny resp.Octávky I) a dlouho v nabídce zůstane.Díky dolepu jsem se bohužel znovu usvědčil že tmavším barvám je člověk krapítek otrok. Na té černé je vidět každé zrnko pylu,ach jo. Pro krásu se musí trpět....

Vloženo

Tak máme podobný vkus asi :D červený ručičky máme ve fordufiesta a tam se to pěkně odráří v tom kolečku kolem budíků... tak bych to chtěl i ve fábince

Vloženo

Slíbený detail foťákem :kol-28: Jinak jsem to rozsek 16 tam nechal a objednal pneu ... Continental ContiPremium Contact2 205/45 R16 83W TL FR ... v pondělí by měly být doma a pak hned přezout ať máme pořádný "boty" na léto :kol-27:

post-32230-0-13521200-1336160868_thumb.j

post-32230-0-57758000-1336160965_thumb.j

post-32230-0-51829300-1336161039_thumb.j

Vloženo

Papučky jsou důležité :) na značce nešetřit :) taky mám contientalky, ale nová pneu... to je pálec..:(Fotky vypadají moc pěkně hlavně ta digi klima kroužky také pěkné:) možná se časem inspiruju!!

Vloženo

Papučky jsou důležité :) na značce nešetřit :) taky mám contientalky, ale nová pneu... to je pálec..:(Fotky vypadají moc pěkně hlavně ta digi klima kroužky také pěkné:) možná se časem inspiruju!!

Vloženo

No možná by to vypadalo dobře. Jak si to lepil? Zvenku?

Tak už jsem si návod přečetl u tvýho autí :kol-28: co myslíš tou červenou ? Já myslel že si jen přelepil zpátečku? Teda teď si nevybavím jak ty lampy u fabule jsou .. Já mám vlastně bílý blinky a zpátečku a na to jsem mylslel lípnout folii?

Vloženo

Ahoj, folie je zvenku a jedná se o blinkry.. :) v konečném důsledku, to není ani na světelnosti blinkrů moc poznat, ale nevím, jestli by to roomíkovi slušelo.. zpatečku mám taky, ale asi to oddělám nebo vyřeším to, aby mi zpátečkou svítily blinkry.. :)

Vloženo

Papučky jsou důležité :) na značce nešetřit :) taky mám contientalky, ale nová pneu... to je pálec..:(Fotky vypadají moc pěkně hlavně ta digi klima kroužky také pěkné :) možná se časem inspiruju!!

díkes! Ještě líp by vypadala chrom folie, chtěl jsem aby to vypadalo jako u faceliftu :kol-28: ale tahle reflexní taky nevypadá špatně, při nasvícení se pěkně odráží.. Hele jaký máš potenciometr u ovládání ventilátoru? Myslím jako jak se ti ovládá, má to jen třeba 3 polohy nebo s tím otáčíč dokola? U mě platí druhá varianta a přijde mi že je ovládání dost citlivý, když chci třeba přidat na ventilaci otočím doprava a na displeji "narůstaj kostičky" ventilátoru a vidím na jaký stupen to běží, ale je to dost citlivý tak musím točit opatrně. Docela mě štve, že jsem jim to zapoměl napsat do dotazníku spokojenosti, kterej mi loni přišel tuším, že z Francie, docela mile mě překvapilo, že si takhle zjištujou spokojenost... ale tak to má být :kol-47:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...