KoNG Vloženo 5. Září 2012 Vloženo 5. Září 2012 každopádně budeš potřebovat světla a natáhnout chybějící kabeláž k jednotce natáčení světel - xenony se nedělají CH/LH je potřeba senzor deště a to by mělo stačit, vyměnit sklo můžeš ale na F/R se nedělá sklo pro dešťový senzor takže leda nalepit vedle zrcátka a samozřejmě nakódovat, mlhovky se musí přepojit a kódovat v BCM Jinak bacha na záruku pokud je vůz v záruce na vše zmiňované bych se vykašlal Citovat
bavorak69 Vloženo 5. Září 2012 Autor Vloženo 5. Září 2012 Toto vsetko vies urobit? Alebo poznas niekoho kto to vie? Co sa zaruky tyka, da sa vsetko ked sa chce inak auto ma 4r. Zaruku, cize este 2 roky... Citovat
KubinoPv Vloženo 6. Září 2012 Vloženo 6. Září 2012 (editace) Toto vsetko vies urobit? Alebo poznas niekoho kto to vie? Co sa zaruky tyka, da sa vsetko ked sa chce inak auto ma 4r. Zaruku, cize este 2 roky... Tak do toho nerýpej, nebo to nech dopitvořit značkovým servisem. Jako já to udělal s tempomatem- měli na to paušální poplatek, který je směšný. Ale chce to informovat se u "normálního" technika a ne u "nejde to", "bude po záruce". Pokud to, a to jsem si ověřoval na jejich infolince, uděláš ve značkovém tak o záruku nepřijdeš. A já ji díky náramné spolehlivosti tohoto výtvoru ušetřených v mém případě cca 800 stovek nemíním riskovat. Editováno: 6. Září 2012, autor: Jakub Nabel Citovat
bavorak69 Vloženo 6. Září 2012 Autor Vloženo 6. Září 2012 Asi som sa zle vyjadril, ale zaruka stale trva, dokonca je v aute namontovane LPG... Praveze ja som nazoru, ze najradsej vsetko robit v znackovom servise, ale s niektorymi vecami tam oni maju problem (napr, taky MF volant ako tam je nevedeli zohnat) ... Teraz tam dokonca robili led smerovky do spatnych zrkadiel, ake ma superb a robili to tak ze do dveri dali pekne ako original take prechodky... Ale kupit v znackovom servise Columbusa a dat im to urobit by nezaplatil asi nikto... V podstate hladam cloveka ktory by tie funkcie tam vedel dorobit, pretoze oni sa do takych veci nepustaju... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.