Danniell Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Ahoj nikde jsem se tu nedočetl o tom to problému na benzinove oktávce 1.6 spíše se tu řeší že tím trpí Dieslove motory, V zime sem mel problem s teplyma startama, natočil jsem a chytlo to v pohode ale prijel jsme treba po 25km vypnul a za 3min sel natocit uz to chytalo spatne a hlavne po delsi dobe a rozsvitila se kontrolka ASR, že je v nouzovem rezimu a vubec to ani netahalo-nejelo, proste jak kdyby ten motor byl přiškrceny. Dneska teploty nad 20 stupnu, se mi stalo: auto stalo ve stinu, chytlo na prvni pokus dojedu na shellku a jeste nez dojedu ke stojanu auto samo chcíplo asi po 7 km jizdy, natocil jsme to zase to slo špatně ale dojel jsem ke stojanu, natankuju natočim to zase to chytlo špatně a porad rozsvicená kontrolka ASR, jedu s tim takhle domu sem rad že to jelo a nechciplo ale motor vubec netahnul! Prijedu domu (cca. 40km) chcípnu, natočim a vše v pořadku. Jdu domu auto jsem nechal stát na sluničku a tak do pul hodinky sem odjel, start zase špatny + kontrolka, ani na 3 pokus nechytl tak jak ma bez kontrolky ASR, chytil vždy ale vzdy take s nouzovým rezimem. Auto bylo na diagnostice asi pred 3týdny mesícem a ta nic neukazala a to se mi to stava uz od zimy tak od prosince ale ted jak je to teplo je každy start špatny. Četl jsem o tom že u dieslu to delaji špatná čidla teploty motoru, me prijde ze by to mohlo byt také tim ne? Setkal jste se s tim někdo? Díky za rady Editováno: 26. Duben 2012, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Ta témata tu některá jsou, nicméně přičinou může být víc věcí. Asi bych se nejprve zaměřil na zapalovací modul a váhu vzduchu. Je divné, že diagnostika nic neukázala. Chce to asi napojit v době, kdy se to projeví. Btw jak starou máš baterii? Editováno: 26. Duben 2012, autor: Under Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jj sou ale jak píšu většina pro dieselove motory a pro 1.6 jen jedno a tam reší studené starty, váha vzduchu menená tak rok a pul zpátky, beterka muze byt stara tak 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Jak říkám, dobré by bylo, kdybys to napíchl na vag ihned, jakmile se to projeví a byl bys hned chytřejší. Když bude svítit ASR, tak ta diagnostika musí vypsat chybu. A co ručička teploty? Je v normálu? Zkontroluj pro jistotu pojistky v boxu na akumulátoru - vytáhni a pročisti. To můžeš udělat hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 27. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 JJ v sobotu to napichne kamarad na VAG, ručička je v normalu, kdyz je auto studeny je na 0 a kdyz se zahreje je normal na 90 stupnich. Rano jsem to byl zkusit v 6:00 kdyz nebylo teplo a naskočila hned na poprvé uplně v pohodě, a vitila jen spodni ikonka na fotce pod ASR a ozvyvalo se z motoru takovy syčení asi po pul minute utichlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Snad to nebude nic vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.