Publikováno Duben 27, 201213 r Jsem v Soulu a v Česku jsou tři ráno. Opilý nejsem-v Konfigurátoru zmizely u Octy všechny čtyřkolky...údržba nebo jim to soudruzi z NDR zakázalli nebo co se děje????? Byl jsem ve správné sekci Combi a nic. http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step2.aspx
Duben 27, 201213 r možná jen údržba, na druhou stranu ani 3D konfigurátor 4x4 nemá - poněvadž je velký problém s dodáním haldexů, protože zájem je obrovský, možný také je, že je dočasně přestali nabízet, neb už teď je čekací lhůta přes půl roku..
Duben 27, 201213 r Autor Furt tam nic není....že by do Supa a Yetiho byly haldexy a do Octy ne? a nikde žádná zmínka....
Duben 28, 201213 r tak haldex do OII je nejžádanější, třeba to teď zatrhli, aby měli něco i pro ostatní modely.. Možná jde však jen o údržbu, uvidíme..
Duben 29, 201213 r nejjednodušší řešení je se zajít zeptat přímo do nějakého autorizáku,oni budou určitě vědět zda se do OII ještě čtyřkolka montuje
Duben 29, 201213 r nevím, taťka si před nedávnem objednal čtyřkolku v 1,6TDI (říkal mi to tak před 3 týdny) a auto by být mělo, ale počká si ještě více jak půl roku..
Květen 2, 201213 r Autor tak podle informací od vedoucího prodeje je to skutečně tak, že mají "zaobjednáno" do konce roku (nebo prý minimálně půl roku) a zakázali jim brát objednávky na čtyřkolky. Nechápu, co s tím ten VW dělá za ciráty, beztak je to z Číny jako ty nešťastné řetězy a akorát dělají "tanečky". Tohle prostě nechápu (i když jsem si žádnou čtyřkolku objednat nechtěl).....je to k smíchu. Celá Haldex spojka. Ale ať.....
Květen 4, 201213 r No to nejsou jen čtyřkolky. Citigo má taky dost dlouhou čekačku,holt kvóty na náš trh jsou dané a co se týká procentuelního prodeje produkce v ČR se ani není čemu divit že nás nechají čekat.Právě proto jsem loni volil místo TDI motor TSI.Čekat kolem půl roku se mi opravdu nechtělo.
Květen 4, 201213 r TDI se vyplatí jen při velkém nájezdu kilometrů a když vezmu v potaz, že se mi včera podařilo s mým 105 koňovým traktorem zvednout aktuální průměrnou spotřebu na 7,3l/100km, do dieselu bych osobně asi nikdy nešel
Květen 9, 201213 r http://auto.idnes.cz/novinky-v-nabidce-skody-octavia-s-pohonem-vsech-kol-stazena-p4q-/automoto.aspx?c=A120509_101308_automoto_fdv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.