radim1234 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jsem v Soulu a v Česku jsou tři ráno. Opilý nejsem-v Konfigurátoru zmizely u Octy všechny čtyřkolky...údržba nebo jim to soudruzi z NDR zakázalli nebo co se děje????? Byl jsem ve správné sekci Combi a nic. http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step2.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 (editace) . Editováno: 27. Duben 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 možná jen údržba, na druhou stranu ani 3D konfigurátor 4x4 nemá - poněvadž je velký problém s dodáním haldexů, protože zájem je obrovský, možný také je, že je dočasně přestali nabízet, neb už teď je čekací lhůta přes půl roku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 27. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Furt tam nic není....že by do Supa a Yetiho byly haldexy a do Octy ne? a nikde žádná zmínka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 tak haldex do OII je nejžádanější, třeba to teď zatrhli, aby měli něco i pro ostatní modely.. Možná jde však jen o údržbu, uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 nejjednodušší řešení je se zajít zeptat přímo do nějakého autorizáku,oni budou určitě vědět zda se do OII ještě čtyřkolka montuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 nevím, taťka si před nedávnem objednal čtyřkolku v 1,6TDI (říkal mi to tak před 3 týdny) a auto by být mělo, ale počká si ještě více jak půl roku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 No tak tak dlouhá čekačka je fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 co bys chtěl, Octavia: takové exkluzivní a jedinečné zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 tak podle informací od vedoucího prodeje je to skutečně tak, že mají "zaobjednáno" do konce roku (nebo prý minimálně půl roku) a zakázali jim brát objednávky na čtyřkolky. Nechápu, co s tím ten VW dělá za ciráty, beztak je to z Číny jako ty nešťastné řetězy a akorát dělají "tanečky". Tohle prostě nechápu (i když jsem si žádnou čtyřkolku objednat nechtěl).....je to k smíchu. Celá Haldex spojka. Ale ať..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 No to nejsou jen čtyřkolky. Citigo má taky dost dlouhou čekačku,holt kvóty na náš trh jsou dané a co se týká procentuelního prodeje produkce v ČR se ani není čemu divit že nás nechají čekat.Právě proto jsem loni volil místo TDI motor TSI.Čekat kolem půl roku se mi opravdu nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 TDI se vyplatí jen při velkém nájezdu kilometrů a když vezmu v potaz, že se mi včera podařilo s mým 105 koňovým traktorem zvednout aktuální průměrnou spotřebu na 7,3l/100km, do dieselu bych osobně asi nikdy nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 http://auto.idnes.cz/novinky-v-nabidce-skody-octavia-s-pohonem-vsech-kol-stazena-p4q-/automoto.aspx?c=A120509_101308_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 banda debilů, co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.