Malta Vloženo 30. Duben 2012 Vloženo 30. Duben 2012 možná trochu s křížkem po funusu , ale zde je náš Čenda, kterého jsme koupili již loni v červenci jako necelé 4 roky starého a na moje poměry mírně jetého . Fotky jsou den po dovezení, po umytí obou autí (Fábulí jsme následující den vyráželi do BG) a tak Čenda odpočíval v garáži. Citovat
Malta Vloženo 30. Duben 2012 Autor Vloženo 30. Duben 2012 (editace) do Čendy moc neinvestuji, myšleno na různé úpravy ... v podstatě největší investice bylo "zplynování" našeho Čendy pár foto souvisejících s přestavbou Editováno: 30. Duben 2012, autor: Malta Citovat
Malta Vloženo 30. Duben 2012 Autor Vloženo 30. Duben 2012 no a poslední úpravy proběhly teď v sobotu, kdy jsem našemu Čendíkovi koupil new poklice a ty staré nepěkné a praskající nechal na zimu a dodělal mu zadní repro do dveří, aby si i ti vzadu nestěžovali že není nic z té muziky slyšet Citovat
Malta Vloženo 30. Duben 2012 Autor Vloženo 30. Duben 2012 jj, manželčin je to mazel, skoro abych začal žárlit ... říká můj rumišťáček Citovat
KubinoPv Vloženo 30. Duben 2012 Vloženo 30. Duben 2012 To je pech a blbý zároveň. Každopádně je to čičák a usvědčuji se že bez hagusů by ho neměli ani prodávat. Bez nich je to jakoby projel po kamioném.Přeji spoustu dalších spokojených kilometrů. Jo a já mu říkám "škatulák" nebo volně z překladu "pokojáček". Citovat
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Vloženo 30. Duben 2012 a vitam rumiiika jinak zasloužil by si origo poklice krasavec jeden jinak neni to ta nej barva kapučo ? Citovat
Petros7 Vloženo 1. Květen 2012 Vloženo 1. Květen 2012 a vitam rumiiika jinak zasloužil by si origo poklice krasavec jeden jinak neni to ta nej barva kapučo ? jasně že je jo a zdravím nového člena Čendu Citovat
Malta Vloženo 2. Květen 2012 Autor Vloženo 2. Květen 2012 a vitam rumiiika jinak zasloužil by si origo poklice krasavec jeden jinak neni to ta nej barva kapučo ? Origo poklice??? Nemyslíš tím doufám ty co jsou vidět úplně na první fotce zepředu??? Jojo, je to capuccino, naše oblíbená barva co nahradila saharu co máme na Fábuli (Andělce ) Citovat
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Vloženo 2. Květen 2012 nene , origo , origo poklice , třeba draco teda pokud to jsou 14" pokud 15" tak satelite ... sahara taky ma ten nešpinici se efekt ? Citovat
Malta Vloženo 2. Květen 2012 Autor Vloženo 2. Květen 2012 (editace) no když mně k té kombinaci kapuča a tmavým sklům prostě ty stříbrné poklice nesedí, proto jsem chtěl ty černé, ale zase ne celočerné. Jojo sahara je také velmi praktická barva , prach zaschne a jako by nebyl Editováno: 2. Květen 2012, autor: Malta Citovat
Malta Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Vloženo 26. Srpen 2013 pro ty, ketří nezavítají do sekce Škoda Forum - SKODAHOME.cz → ŠKODA a alternativni paliva → LPG neboli propan-butan → Pokec nejen o plynu a neviděli to už tam, tak tady je foto příkladné variability rumíka , aneb k Balatonu pod stan i se sportovním vyžitím Citovat
KubinoPv Vloženo 26. Srpen 2013 Vloženo 26. Srpen 2013 Můžu potvrdit. Co jsem v Chorvatsku z auta vybalil mi nikdo nechtěl věřit. Super povoz, který už se nedočká právoplatného nástupce podobného pojetí ála jedno ze dvou :kol-26: 1 Citovat
Malta Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Vloženo 26. Srpen 2013 a nejvíce mě potěšilo, že jsem nemusel kupovat, nebo vyrábět ten předražený držák na kola ala Škoda . Postačily pouze normální střešní nosiče HAKR, ukotvené na okách pro sedadla . Přední kola se musela sundat, ovšem to je i v případě origo nosiče, akorát tam je to obráceně, zadní kola jízdních kol jsou směrem k předním sedačkám. Takže lehká improvizace , nicméně funkční a o to šlo Citovat
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Vloženo 26. Srpen 2013 He to by me zajimalo jak to teda mas udelane . Mas nejake foto ? Jsem myslel ze ty kola mas jen chycene tou gumovou snurou. Citovat
Malta Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Vloženo 26. Srpen 2013 nene, ta gumová šňůra tam byla jen pro zichr, toto je foceno mobilem (tak snad to tam bude patrné), když jsem to cca týden před dovčou zkoušel, jestli to tam vůbec půjde. To jsem tam ale ten nosič na kola zatím jen položil, fixoval jsem ho až před odjezdem na dovču, až to tam šlo na ostro i s druhým kolem. S tím že uchycení na příčník, bylo přichyceno na přední uchycení zadních sedaček a korýtko pak přichyceno k okům zadního uchycení sedaček. nicméně mě teď napadlo, ještě další způsob uchycení, ovšem to už by vyžadovalo výrobu "udělátka" a to následujícího: Na přední uchycení zadních sedaček by se musel vyrobit držák, ketrý by šel připevnit k tomu uchycení a zároveň by měl z vrchní strany osičku s matkami na uchycení vidlice, pak by nosič nebyl vůbec třeba. Ovšem já vycházel z toho, uchytit to z dostupných prostředků, bez výroby čehokoli speciálního, páč nebyl čas na výrobu z důvodu okamžitého nápadu vzít si sebou kola. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Vloženo 26. Srpen 2013 no to nevypada vubec spatne taky se valeji takove nosice v sklepe a na strechu uz nikdy kola nechci davat. Citovat
Malta Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Vloženo 26. Srpen 2013 no já jsem také říkal, buď dovnitř, nebo zůstanou doma. Room má už tak vyšší součinitel odporu a ne tak ještě na střechu dávat kola, navíc když většina cesty byla po dálnici. Jinak samo by se to dalo ještě zvládnout ve třech, že by to jedno sedadlo vpravo být mohlo, možná by i to třetí kolo vlezlo, ale už by to bylo knopové, ale ve dvou na pohodu Citovat
KubinoPv Vloženo 26. Srpen 2013 Vloženo 26. Srpen 2013 Já tam narval dvě dospělácká a jedno dětské kolo a k tomu ve třech. Ovšem u mne nezavazí ta rezerva. Nemám LPG . Kdo neměl Rooma, neví co je pořádné auto pro takové "akce" 1 Citovat
Malta Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Vloženo 17. Říjen 2013 jinak mi včera poslala polovic, když jela na noční, fotku ... takže po dvou letech a dvou měsících najeto 50t km ... těch prvních padesát udělal předchozí majitel za 4 roky 2 Citovat
Malta Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Vloženo 17. Říjen 2013 jinak co se týká úprav ... na jaře jsem mu sehnal na Aukru za solidní peníz, alespoň fábiácké liťáky 1 Citovat
PyroSVK Vloženo 20. Říjen 2013 Vloženo 20. Říjen 2013 gratulujem k výročiu kolesá pekné decentné Citovat
Martin_TDi Vloženo 21. Říjen 2013 Vloženo 21. Říjen 2013 Libové kilometry za 2 roky a kola pěkné ! Ať stále dobře slouží ! Citovat
Malta Vloženo 7. Březen 2014 Autor Vloženo 7. Březen 2014 no a min víkend, jsem dělal výměnu znaků a zadního nápisu 2 Citovat
Galvi Vloženo 7. Březen 2014 Vloženo 7. Březen 2014 Nové znaky pěkné , jen bych ještě zvážil vzadu oddělání nápisu HTP a naopak přidání nápisu ŠKODA 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.