Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

možná trochu s křížkem po funusu :kol-28: , ale zde je náš Čenda, kterého jsme koupili již loni v červenci jako necelé 4 roky starého a na moje poměry mírně jetého :kol-28: . Fotky jsou den po dovezení, po umytí obou autí (Fábulí jsme následující den vyráželi do BG) a tak Čenda odpočíval v garáži.

post-3505-0-04099800-1335776814_thumb.jp

post-3505-0-99198800-1335776830_thumb.jp

Vloženo (editace)

do Čendy moc neinvestuji, myšleno na různé úpravy ... v podstatě největší investice bylo "zplynování" :smich: našeho Čendy

pár foto souvisejících s přestavbou

post-3505-0-39405800-1335777073_thumb.jp

post-3505-0-06326600-1335777092_thumb.jp

post-3505-0-58066800-1335777134_thumb.jp

Editováno: , autor: Malta
Vloženo

no a poslední úpravy proběhly teď v sobotu, kdy jsem našemu Čendíkovi koupil new poklice a ty staré nepěkné a praskající nechal na zimu a dodělal mu zadní repro do dveří, aby si i ti vzadu nestěžovali že není nic z té muziky slyšet lol

post-3505-0-66109400-1335777258_thumb.jp

post-3505-0-15525300-1335777271_thumb.jp

post-3505-0-65329200-1335777276_thumb.jp

Vloženo

To je pech a blbý zároveň. :kol-28: Každopádně je to čičák a usvědčuji se že bez hagusů by ho neměli ani prodávat. Bez nich je to jakoby projel po kamioném.Přeji spoustu dalších spokojených kilometrů. Jo a já mu říkám "škatulák" nebo volně z překladu "pokojáček".

Vloženo

a vitam rumiiika ;) jinak zasloužil by si origo poklice krasavec jeden ;) jinak neni to ta nej barva kapučo ?

Origo poklice??? Nemyslíš tím doufám ty co jsou vidět úplně na první fotce zepředu??? Jojo, je to capuccino, naše oblíbená barva co nahradila saharu co máme na Fábuli (Andělce :kol-28: )

Vloženo (editace)

no když mně k té kombinaci kapuča a tmavým sklům prostě ty stříbrné poklice nesedí, proto jsem chtěl ty černé, ale zase ne celočerné. Jojo sahara je také velmi praktická barva :kol-47: , prach zaschne a jako by nebyl

Editováno: , autor: Malta
  • o 1 rok později...
Vloženo

Můžu potvrdit. Co jsem v Chorvatsku z auta vybalil mi nikdo nechtěl věřit. Super povoz, který už se nedočká právoplatného nástupce podobného pojetí ála jedno ze dvou :kol-26:  :kol-26: :kol-26:  :kol-26:  :kol-26:  :kol-26:  

Vloženo

a nejvíce mě potěšilo, že jsem nemusel kupovat, nebo vyrábět ten předražený držák na kola ala Škoda :kol-47: . Postačily pouze normální střešní nosiče HAKR, ukotvené na okách pro sedadla :kol-28: . Přední kola se musela sundat, ovšem to je i v případě origo nosiče, akorát tam je to obráceně, zadní kola jízdních kol jsou směrem k předním sedačkám. Takže lehká improvizace :kol-46: , nicméně funkční a o to šlo :kol-27:

Vloženo

nene, ta gumová šňůra tam byla jen pro zichr, toto je foceno mobilem (tak snad to tam bude patrné), když jsem to cca týden před dovčou zkoušel, jestli to tam vůbec půjde. To jsem tam ale ten nosič na kola zatím jen položil, fixoval jsem ho až před odjezdem na dovču, až to tam šlo na ostro i s druhým kolem. S tím že uchycení na příčník, bylo přichyceno na přední uchycení zadních sedaček a korýtko pak přichyceno k okům zadního uchycení sedaček.

nicméně mě teď napadlo, ještě další způsob uchycení, ovšem to už by vyžadovalo výrobu "udělátka" a to následujícího: Na přední uchycení zadních sedaček by se musel vyrobit držák, ketrý by šel připevnit k tomu uchycení a zároveň by měl z vrchní strany osičku s matkami na uchycení vidlice, pak by nosič nebyl vůbec třeba. Ovšem já vycházel z toho, uchytit to z dostupných prostředků, bez výroby čehokoli speciálního, páč nebyl čas na výrobu z důvodu okamžitého nápadu vzít si sebou kola. :kol-28:

post-3505-0-42397800-1377526698_thumb.jp

Vloženo

no já jsem také říkal, buď dovnitř, nebo zůstanou doma. Room má už tak vyšší součinitel odporu a ne tak ještě na střechu dávat kola, navíc když většina cesty byla po dálnici. Jinak samo by se to dalo ještě zvládnout ve třech, že by to jedno sedadlo vpravo být mohlo, možná by i to třetí kolo vlezlo, ale už by to bylo knopové, ale ve dvou na pohodu :kol-31:

Vloženo

Já tam narval dvě dospělácká a jedno dětské kolo a k tomu ve třech. Ovšem u mne nezavazí ta rezerva. Nemám LPG :kol-31: . Kdo neměl Rooma, neví co je pořádné auto pro takové "akce"  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  

• o 1 měsíc později...
Vloženo

jinak mi včera poslala polovic, když jela na noční, fotku ... takže po dvou letech a dvou měsících najeto 50t km ... těch prvních padesát udělal předchozí majitel za 4 roky

post-3505-0-62919500-1381998315_thumb.jp

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...