Přejít na obsah

Měrka oleje

baraba13

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi a chlapci ženy a děvčata zkrátka přátelé okřídleného šípu.Stala se mi nemilá věc a to,zlomila se mi měrka oleje a teď se Vás ptám jak s tím zbytkem ven? Zkoušel jsem dlouhou pinzetu ale vidím to na sundání vany a vyčištění sítka oleje chjo jsem nadšen.Jinak to asi nejde že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

tak, než bych sundával vanu tak bych se zajímal zda jde sundat ta trubka ve které je umístěna samotná měrka. Možná, že se někdo ozve, zda to tímto způsobem půjde. Pokud se nikdo neozve doporučil bych zajít do Škody - náhradní díly a poptat se zda se tubus ve kterém je měrka se prodává jako náhradní díl. Možná že i poradí jak tento tubus vymontovat. Třeba, že se Ti to podařilo zlomit. Jen mi prozraď jak se Ti podařilo zlomit, tu měrku. Šermoval si? Radek.

Odkaz ke komentáři

Nešermoval,prostě se stalo.Ta trubka po uvolnění jednoho šroubku jde sundat ale i s dlouhou pinzetou jsem to nevyndal :kol-32: .Ten tubus kupovat nebudu to tu měrku.Ale někde jsem četl nevím jestli tady na foru někomu se to stalo taky a po výměně měrky mu ji to do týdne sežralo znova :kol-29: .

Odkaz ke komentáři

Jaký je rozdíl mezi měrkou č.047 115 611F a 047 115 611H? Není to v délce? V E-shopech uvádějí že jsou na mou motorizaci 50Kw.Tak v čem je rozdíl. Tak jsem se do toho pustil.Vypustil chladičku rozpojil dole hadice od chladiče,vypustil olej a sundal vanu-držela jak čert-ten kousek měrky byl spadlý na dně vany.Nedalo mi to a do tubusu jak se strká měrka jsem strčil drát kudy mi vyleze a místo toho aby vylezl v otvoru pro měrku nacpal se k ojnici a hned mi bylo jasné proč se zlomila.Ale proč vlezla tam namísto otvoru vedle to nechápu.Až to budu dávat dohromady tak to snad i nafotím a hodím to sem.Jenom doufám že to nebudu za týden dělat znova.

Editováno: , autor: baraba13
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...